Golfkortet og grønt kort kurs i Kongsberg

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Golf - Damegruppen

Her er det bare å møte opp uten påmelding. Etter runden er det kaffe og boller på klubbhuset. Hver torsdag spilles Torsdagsgolfen. Da går vi 18 hull. Du registrerer starttid i GolfBox, og kan gå når som helst på dagen. For å få runden godkjent må du ha med en markør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 time

Golf - Herregruppen

Hver onsdag samles herregruppen for å spille golf. Det er ikke nødvendig å melde seg på i forkant. Registreringsskjema ligger i ProShop, og deltakeravgift er 50,- for å delta i turneringen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 time 50 kr

Golf - Juniorgruppa

Administrasjon og koordinering av Juniorgruppa gjøres via Spond • Spond kode er MHOXD. Juniorgruppa er delt inn i 2 aldersgrupper: Yngre junior 9 – 13 år: «Aktiv start og Eldre junior: Lære å konkurrere og prestere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg

Golf - Seniorgruppen

Vi tilbyr turneringer i golf for seniorer. Seniorer er alle over 50 år som er medlem av Kongsberg Golfklubb. Kongsberg Golf stiller også lag i en rekke singleturneringer, matchspill og konkurranser for lag i regi av Norsk Senior Golf.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg

Golfkurs - Knøttegolf

Det viktigste med disse treningene er at barna har det gøy med golf. Alle skal føle seg sett og velkommen, og det legges til rette på grunnlag av fysiske begrensinger for små kropper. Innlæring skal ha leken i fokus, og vi skal utvikle våre basisferdigheter, og få barna til å glede seg til å spille

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg

Veien til golf - nybegynnerkurs

Veien til Golf» kurset er en forutsetning for å spille golf på norske golfbaner.. Kurset vil være en praktisk innføring i golf med fokus på grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og oppførsel på golfbanen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 helg 750 kr