Gitar, trommesett, band



Kursarrangør: Kulturskolen i Porsgrunn
Sted: Telemark, Porsgrunn / Brevik
Telemark
Kursadresse: Skolegata 7, 3916 Porsgrunn (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Vi tilbyr undervisning i gitar, trommesett, band.

Gitar (fra 3. klasse)
Her får du lære akkordspill slik at du kan akkompagnere deg selv og andre. Opplæringen foregår en til en eller i grupper på 3-6 elever, og gir deg et godt grunnlag dersom du senere får lyst å spille el.gitar i band eller klassisk gitar.

El.gitar
Ønsker du å begynne på el.gitar eller bassgitar, er det en fordel om du har fylt 10 år. Får du plass her, så må du ha eget instrument å øve på.

Slagverk
I slagverkopplæringen skiller vi mellom to ting:
• Slagverk skolekorps. Her får du opplæring og innføring i alle slagverkinstrumenta som er nødvendig å betjene i skolekorpset. Dersom du er med i skolekorps bør du søke dette alternativet.
• Slagverk trommesett / percussion. Her får du opplæring i trommesett og andre rytmeinstrument beregnet på det å spille i band. Får du plass her må du ha eget slagverk å øve på.

Band
Du kan også søke om å få plass i band. I band spiller dere musikk sammen, og undervisningen handler om samspill, komposisjon og konserter. Det er en fordel om du har spilt en stund på instrumentet ditt før du søker om plass i band. Bandet øver ukentlig i tillegg til individuell time på eget instrument.

Det er også mulig å bare være med i band, uten å ha individuell undervisning på instrument. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å spille gitar, trommesett, band.