Girlystyle - nybegynner nivå 1 (13 - 19 år)



Kursarrangør: RAW Dance Studio
Sted: RAW Dancestudio AS
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Olav Tryggvassons gate 39, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Torsdager kl 17:45 - 18:40
Varighet: 14 uker á 55 minutter
Pris: 2.660

Vi tilbyr dansekurs i girlystyle for ungdom på nybegynner nivå 1. Dansekurset undervises av Emmy Bentzen, og er åpen for jenter i aldersgruppen 13 - 19 år. Det kreves ingen forkunnskaper for å starte på denne klassen, alt du trenger å kunne lærer du i klassen.

Innhold:
I girly style vi det være fokus på å gjøre feminine dansebevegelser i takt til musikken. I nivå 1 handler mye av treningen om å få frem bevegelsene og uttrykket i dansen, og om å bli samkjørt som gruppe.

Instruktør: Emmy Bentzen

Emmy Nicole Bentzen danser seg gjennom dagene, på både godt og vondt. Dancehall har blitt hennes hovedstil, men hun har kjennskap til flere street dance-stiler. Hun stråler som ei sol når hun får dancehall-musikk på sessions eller battle, og hun virkelig kan leke seg med musikken og bevegelsene. Samtidig tar hun utfordringen, og kjører runder til det som spilles av musikk.

Emmy har en god forståelse av både musikk, dans og bevegelse - i tillegg er hun veldig interessert i alt som handler om dans og kultur, og hun spretter gjerne inn i samtalen dersom hun hører snakk om dette. På events ser man ofte Emmy i prat med både store og små, og hun er dyktig på å dra med folk inn i dansen. Vi er stolte av å ha Emmy som en del av teamet vårt på RAW Dance Studio.

Målgruppe for kurset:
Jenter i aldersgruppen 13 - 19 år som ønsker dansekurs i girlystyle

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Vis flere tilsvarende kurs: