Gasstekniker 1 - installatør av anleggtype 1 - Nettkurs + oppmøte



Kursarrangør: Kiwa Kompetanse
Sted: Kiwa Kompetanse AS avd. Haugesund
          Rogaland, Karmøy
Kursadresse: Helganesveien 41, 4262 Avaldsnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Kl 09:00 - 16:00
Varighet: 5 dager
Pris: 31750

Vi tilbyr kurs i gasstekniker 1 - installatør av anleggtype 1. Både teoretisk og praktisk prøve må bestås for å kunne søke sertifikat. HMS delen av kurset tas som nettkurs før kurset begynner. Dag 1 gjennomføres som nettkurs (Microsoft Teams)

Kursinnhold:
• Fordypning i lover, regelverk og HMS
• Planlegging og dimensjonering
• Bygging av forsyningsanlegg
• Utvendige og innvendige rørsystemer for gass
• Montasje av mindre gasskjeler og annet forbruksutstyr
• Oppstart og igangkjøring
• Søknader, dokumentasjon og kundeoppfølging

Omfang:
Kurset er på totalt 60 timer og gjennomføres i kombinasjonen e-læring, 3-dagers teorikurs og en praksisuke. I tillegg kommer praksis eksamen.

Praktisk gjennomføring:
Kurset gjennomføres i tre deler. Første del er nettkurs med fokus på HMS, lover og regler. Deretter tre dager teoretisk kurs som avsluttes med en teoretisk prøve. Denne delen må gjennomføres før en går gjennom den praktiske opplæringen. Praksis gjennomføres i eget øvingssenter, med plass til inntil tolv deltakere. Når en får plass på kurset blir en booket inn både på den teoretiske og den praktiske bolken.

I tillegg til disse sju dagene kommer tiden som brukes på gjennomføringen av den praktiske prøven. Den praktiske prøven arrangeres fredagen i den aktuelle praksisuke.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer også lunsj og kursmateriell

Eksamen / sertifisering:
Den teoretiske prøven er en flervalgsoppgave der en må ha 80 prosent av svarene riktig for å få bestått. Den praktiske prøven utføres på kursstedet på fredagen i den aktuelle praksisuken. Maksimum tidsbruk er fire og en halv time. Prøvene vurderes av ekstern eksaminator, godkjent av sertifiseringsselskapet Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering. Kurset er godkjent av Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering og Norsk Akkreditering