Sikkerhetskurs hydraulisk kran i Ålesund

I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for fastmontert hydraulisk kran. Før du kan delta på praktisk kranføreropplæring må du ha deltatt på lovpålagt sikkerhetskurs. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene, praktisk opplæring lift og kran ligger i egen kategori.

G11 og G20 Fastmontert hydraulisk kran

G20 - Fastmontert hydraulisk kran Grunnleggende sikkerhetsopplæring for operatører på fastmontert hydraulisk kran. Krav om forkunnskap er G11 Stropp og signal sertifisert opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 4 dager 10100 kr

G20 Fastmontert hydraulisk kran

Vi tilby krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran. Opplæringen skal gi deltakerne god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker unngås. Kurset inkluderer dokumentert stroppe- og anhuker kurs!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 3 dager 6900 kr

G20 Fastmontert hydraulisk kran

Vi tilbyr krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran. Hensikten med opplæringen er å gi kranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av kraner, slik at ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 27.05.2024 (+1) 2 dager27.05.2024 (+1) 6.500 kr

G20 Fastmontert hydraulisk kran - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi kranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av kraner, slik at ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal 2 dager Avtales kr

G20 Hydraulisk kran grunnkurs

Vi tilbyr krankurs i G20 hydraulisk kran grunnkurs. Hensikten med opplæringen er å gi kranfører en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av hydrauliske kraner slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager 6.800 kr

G20 Hydraulisk kran

Vi tilbyr krankurs i G20 Hydraulisk kran. Hydraulisk kran (G20) gjennomføres etter gjeldende fagplan, med 20 timer teori og 40 timer praksis. Alle krankurs bygger på fullført modul 1.1 sikkerhet, ansvar og kontroll, 8 timer og modul 2.3 Løfteredskap (G11) 16 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager 5.300 kr

G20 Fastmontert hydraulisk kran inkl G11 stropp og anhuker

Vi tilbyr krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran inkludert G11 stropp og anhuker. Hensikten med opplæringen er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 5 dager 10.000 kr

G20 Fastmontert hydraulisk kran

Vi tilbyr krankurs i G20 Fastmontert hydraulisk kran. Målsettingen med kurset er å gi blivende kranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av fastmontert hydraulisk kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager

G20 Fastmontert hydraulisk kran - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i G20 Fastmontert hydraulisk kran. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene for kraners konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelsemed løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager 6.390 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>