Anhuker- og stroppekurs i Molde

Det blir stadig mer krav om sertifiseringer og spesialkompetanse ved bruk og behandling av industrimaskiner. Her finner du kurs i bruk stropper og anhuker. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner akkurat det kurset du er på jakt etter.

G11 Stroppe / Anhukerkurs

Vi tilbyr G11 stroppe og anhukerkurs - modul 1.1 og 2.3. Kurset er i hovedsak et teorikurs og avsluttes med 2 teoriprøver som må bestås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 06.05.2024 3 dager06.05.2024 6.300 kr

G11 Anhuker og signalgiver inkl. modul1

Vi tilbyr kurs i G11 anhuker og signalgiver. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med avsluttende teoretisk prøve. Bestått prøve kvalifiserer til kompetansebevis på G11 stropp og anhuker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 22.04.2024 3 dager22.04.2024 4.500 kr

Anhukerkurs modul 4

Vi tilbyr anhukerkurs modul 4. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr. Dokumentert sikkerhetsopplæring i bruk av løfteredskap, anhuking og signalgiving.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 1 dag 2.350 kr

G11 Stropp og anhuker kurs

Vi tilbyr sertifisert kurs på G11 løfteredskap (stropp anhuker). Hensikten med opplæringen er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 5 dager 4.900 kr

G20 Fastmontert hydraulisk kran inkl G11 stropp og anhuker

Vi tilbyr krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran inkludert G11 stropp og anhuker. Hensikten med opplæringen er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 9 dager 10.000 kr

G8 Lastebilkran kurs inkludert G11 stropp og anhuker

Vi tilbyr sertifisert krankurs på G8 lastebilkran. Kurset inkluderer G11 stropp og anhuker modul 1.1 og modul 2.3. Etter endt kurs så taes modul 4.8 gjennom fadderordning internt i bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 8 dager 8.500 kr

G11 Stropp og anhuker kurs

Vi tilbyr kurs i G11 stropp og anhuker. Målsettingen med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike løfteredskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 2 dager 4.200 kr

Stropp og signalgiverkurs

Vi tilbyr kurs i stropp og signalgiverkurs. Hensikten med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og gi signaler til kranfører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 15.05.2024 1 dag15.05.2024 2.300 kr

G11 Løfteredskap/ Stropp og Anhuker

Vi tilbyr kurs i G11 Løfteredskap/ Stropp og Anhuker. Etter utført kurs vil deltakeren sitte igjen med kunnskap og kompetanse om stropping, anhuking og signalgiving, samt bevisstgjørelse av sikkerhetstiltak, dette for å unngå personskade og ulykker på arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 3 dager 5.450 kr

G11 Løfteredskap/løst utstyr (stroppe og anhuker) bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i G11 løfteredskap / løst utstyr (stroppe og anhuker) for bedrifter. Våre kurs holdes i Ålesund eller ute hos kunde som bedriftsinternt opplæring etter avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal Avtales kr

Kontroll og vedlikehold av ståltau - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i kontroll og vedlikehold av ståltau for bedrifter. Der har vært flere ulykker med brudd av ståltau. Kurset gir en grundig innføring i kunnskap om ståltau, riktig bruk / valg av ståltau og om hvilke krav det settes til de som bruker og kontrollerer ståltau.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal 2 dager Avtales kr

Ståltau, støping av endefeste - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ståltau, støping av endefeste for bedrifter. Våre kurs holdes i Ålesund eller ute hos kunde som bedriftsinternt opplæring etter avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal Avtales kr

Anhukerkurs/Stroppekurs - E-læringskurs

Vi tilbyr anhukerkurs/ stroppekurs som e-læringskurs. Kurs som vil gi deg de grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av løfteredskap og dirigering av kraner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 1.080 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>