Full Kontroll - nivå 1 og 2



Kursarrangør: Hund i Sentrum
Sted: Akershus, Ullensaker
Akershus
Kursadresse: Dyrskueveien 13, 2040 Kløfta (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld pr uke i 6 uker
Pris: 2.700

Vi tilbyr kurs i full kontroll nivå 1 og 2. Med dette kurset danner du og hunden et meget solid grunnlag for resten av livet. Hunden lærer seg å jobbe tett med sin fører til tross for krevende forstyrrelser. Kurset er bygget opp av både praksis og teori.

Teori og praksis:
Det legges vekt på kontroll, grensesetting og samarbeid med løse hunder. Variasjoner i miljø og tilføring av naturlige og tilpassede forstyrrelser skal hjelpe deg til å kunne håndtere din hund riktig med de utfordringene som en vanlig hverdag kan by på. Alle ekvipasjer følges opp individuelt slik at hver ekvipasje får trening tilpasset til riktig formål. Vi har flere økter med en og en- trening på dette kurset enn hva som er vanlig på andre kursnivåer.

Krav til deltakelse:
• Du og hunden må ha gjennomført et miljø- og toleransekurs hos oss eller tilsvarende kurs hos annen hundeskole / klubb.
• Hunden må kunne følgende øvelser i en kursgruppe: Dekk og bli, på plass med kontakt, sitt og bli.
• Hunden må ha en forståelse for kommandoen NEI.
• Hunden må være trent tidligere med en belønningsform som fungerer godt.
• Hunden må ha en av- og en på- knapp som betyr at fører er istand til å kontrollere hunden under lek (og avslutte leken).

Vi krever et miljø- og toleransekurs i forkant fordi vi ønsker at elevene skal ha samme kurs- og treningsbakgrunn før en deltakelse på dette kurset. Vi må sikre oss at føreren innehar viktig grunnkunnskap og en god forståelse for hundetrening. Basisøvelsene, som nevnt ovenfor, brukes som alternativer til uønsket atferd og er av største nødvendighet for å oppnå gode resultater på dette kurset.

Målgruppe for kurset:
Dette er kurset for deg som ønsker en siste finpuss på kontrollen ved passeringer, innkalling og løs hund. Kurset passer for alle som har en relevant kursbakgrunn. Nivå 1 må være fullført før man kan gå nivå 2.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer nyhetsbrev og rabattordning

Eksamen / sertifisering:
Diplom