Grunnutdanning i frisørfaget - VG2



Kursarrangør: Norsk Frisørskole AS
Sted: Norsk Frisørskole AS
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Kongensgt. 21, 7012 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Skolestart 2 ganger i året: januar og august
Varighet: 5 måneder
Pris: 85.000

Vi tør å påstå at Norsk Frisørskole sannsynligvis har landets beste studentmiljø for frisørstudenter. Vi arbeider aktivt for at alle skal føle seg inkludert hos oss, uansett bakgrunn.

Onboarding

Hos oss får du tilgang til programmet «onboarding for nye studenter», som kan hjelpe deg med å etablere en god struktur og plan for utdanningsløpet ditt før du starter.
Vi tilbyr også oppstartsamtaler og kurs i studieteknikk og eksamensmestring. Disse kursene tilbys på ulike stadier av utdanningen din, slik at du skal være godt rustet for studietiden og den spennende fremtiden som venter deg

Utdanningens innhold

Vi starter undervisningen med teori og øving på øvelseshoder før vi går over til modeller og kundedager i vår elevsalong. Gjennom utdanningen vil du også få utplassering en salong. Utplasseringen vil gi deg et godt innblikk i hvordan hverdagen som frisør er og vil også være verdifull med tanke på å knytte kontakter i bransjen.
De forskjellige arbeidsområdene innen frisør utdanning er:
• Styling
• Grunnklippene
• Huden og håret
• Strukturforming
• Farge
• Verktøylære
• Service og kommunikasjon
• Bedriftsøkonomi
• Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
• Faghistorie
• Semesteroppgave

Opptakskrav:

Vi har rullerende opptak, med studiestart både i januar og i august.
Av formell utdanning kreves det som et minimum kreves det at du har fullført grunnskolen og behersker norsk muntlig og skriftlig godt.
Det har ingen betydning om du har erfaring med hår eller ikke.
Våre studenter har ulike bakgrunner, interesser og alder. For oss finnes det ingen «perfekt» søker. Det viktigste for oss er å få studenter som er motiverte og ser for seg en fremtid innen frisørfaget.
Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål til opptaket eller livet som frisørstudent hos Norsk Frisørskole

Om Norsk Frisørskole

Norsk Frisørskole er et datterselskap i Raise Gruppen AS som driver Nordens største og mest anerkjente konsepter innen hår og skjønnhet. Raise Gruppen har fire skoler, 120 salonger og over 850 medarbeidere i Norge, Sverige og USA.
Norsk Frisørskole er en av Norges eldste private frisørskoler og har skoler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stockholm.
Vi har utdannet frisører som arbeidslivet trenger og markedet etterspør i 35 år. Det er fordi våre undervisere selv har lang erfaring fra bransjen og fra landets største frisørkonsern, og fordi våre medarbeidere er landets beste på sine felt.

Unike muligheter etter Norsk Frisørskole

Raise Gruppen legger mye i faglig utvikling og inspirasjon for sine medarbeidere.
Det er få andre aktører i markedet som ser fremover og tilbyr kurs og videreopplæring som det Raise Gruppen gjør. Vi vil at våre lærlinger og frisører alltid skal ha muligheten til å videreutvikle seg, bli bedre, vokse og trives!

«Sammen bygger vi mennesker»
– Inger Ellen (eier og gründer)