Førerkort bil - Klasse B i Lier

Hos kursagenten har vi oversikt over trafikkskoler og kursoversikt for førerkort klasse B i hele landet. Vanlig innhold I slik opplæring inkluderer; trafikalt grunnkurs, teorikurs, førstehjelp, kjøreopplæring, landeveiskjøring, glattkjøringskurs og mørkekjøring. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Her finner du Førerkort klasse BE - Bil med henger.

Førerkort personbil - klasse B

Vi tilbyr førerkort personbil klasse B. Vår unike sammensetning av mange medarbeidere med bred kompetanse, moderne bilpark og store lokaler, gjør at vi i dag kan tilby opplæring i alle førerkortklasser, samt all slags utdannelse innenfor transport.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Førerkort personbil - klasse B automat

Vi tilbyr førerkort for personbil klasse B med automatgir. Vår unike sammensetning av mange medarbeidere med bred kompetanse, moderne bilpark og store lokaler, gjør at vi i dag kan tilby opplæring i alle førerkortklasser, samt all slags utdannelse innenfor transport.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Kurs i sikkerhetskontroll av bilen

Vi tilbyr kurs om sikkerhetskontroll av bilen. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder. Dette gjør vår opplæring gøy, og gir deg et høyt læringsutbytte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier 1 1/2 time 1.550 kr

Føreropplæring Klasse B

Kvadda Trafikkskole tilbyr kun føreropplæring på automat i Elbil. Føreropplæring både i og utenfor tettbygd strøk. En enkel vei å knytte teori til praksis. TABSgo Kom forberedt til neste kjøretime. Ved å øve riktig hjemme, sparer man timer og penger på trafikkskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 30000 kr

Kurs i El-bil lading - webinar

Vi tilbyr kurs om el-bil lading - webinar. Antall elektriske kjøretøyer øker kraftig. Behovet for en landsdekkende og robust ladeinfrastruktur øker kraftig. Hvordan løser vi behovet hjemme, i boligsameier og ellers i samfunnet? Hvilke krav gjelder?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.900 kr