Babysvømming i Bergen

Her finner du kurs i babysvømming for barn fra 0 til 2 år. Babysvømming gir barnet ditt både fysisk trening og psykisk stimulering, og vil øke sjansene for at barnet vil bli trygg i vannet når han eller hun blir eldre. Samtidig er babysvømming en fin mulighet for familien til å drive en positiv aktivitet sammen.

Svømmekurs for barn - Aktiv Hval

På Aktiv Hvalkurset er hovedfokus på at barna skal lære å dykke og gjøre seg vant med å være i vannet. Vi kommer også til å jobbe med å flyte uten hjelpemidler og å kunne kombinere dykking og flyting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10 ganger 2.800 kr

Svømmekurs for barn - Aktiv Pingvin

På dette kurset videreutvikler vi ferdighetene fra Aktiv Skilpadde, og begynner så smått med grunnleggende svømmetekniske ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10 ganger 2800 kr

Svømmekurs for barn - Aktiv Selunge

Vi tilbyr svømmerkurs for barn - Aktiv Selunge. Det er svært ønskelig med gjennomført Aktiv Pingvinkurs eller tilsvarende egenskaper..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10 ganger Fra 2550 kr

Svømmekurs for barn - Aktiv Skilpadde

På Aktiv Skilpadde jobber vi videre med flyteferdighetene, og barna skal også så smått lære å forflytte seg i vann. Vi vil jobbe oss gjennom crawlbenspark, brystarmtak, fraspark og gli fra kanten, og andre metoder for fremdrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10 ganger Fra 2.550 kr

Svømmekurs for barn - Aktiv Vann

Aktiv Vannkurset er vanntilvenning for de minste. Her er målet å bli trygge med ansikt og kropp i og under vann, og å ha det gøy. Dette kurset legger grunnlaget for Aktiv Hval.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10 ganger 2.550 kr

Svømmekurs for barn - Småbarnssvømming

Arna SLK arrangerer svømmekurs for barn - småbarnssvømming på Ytre Arna Skole. Vi har stor pågang på våre svømmekurs og hvert år er det mange barn som lærer å svømme hos oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 499,00 pr mnd. kr