Flyskrekk-kurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Fortløpende på nett, og opplegg kan skreddersys sammen med kandidaten for best mulig progresjon.
Varighet: 2 timer
Pris: 2500

Vi tilbyr kurs i flyskrekk. Overvinn din flyskrekk, lær de beste tipsene direkte fra en flykaptein og ta tak i din flyskrekk og gjør noe med det! Velkommen til NOCNA - Norges pionérskole innenfor coaching, personlig lederutvikling, NLP og mental trening.

I over 30 år har vi utdannet og utviklet tusenvis av mennesker som har fått enestående resultater av å bruke kunnskapen som de har lært hos oss. Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) utvikler, bistår og støtter organisasjoner og mennesker til suksess, resultater og utvikling. Vårt høyt utdannede trenerteam består av fageksperter innen psykologi, medisin, helsefag, ledelse, coaching, juss og pedagogikk.

Elisabeth Tanum er ekspert i å bistå mennesker med å mestre sin flyskrekk. Elisabeth har vært yrkespilot på Boeing 737 passasjerfly siden hun var 24 år, og som 30- åring ble hun utnevnt til flykaptein i Norwegian. Både kollegaer og arbeidsgiver har gitt Elisabeth de høyeste skussmål som pilot og som medmenneske. Hun oser av kunnskap, varme og vennlighet.

60% av passasjerer opplever en eller annen form for ubehag når de er ute og flyr. Graden varierer, alt fra mindre ubehag til skrekkslagen av tanken på å gå om bord i en flymaskin. For noen begynner ubehaget lang tid i forveien, og dette går utover trivsel og livskvalitet. I tillegg til å avdekke en del myter om fly og flyging, vil Elisabeth gi mestringsteknikker og konkrete praktiske verktøy som brukes før og under flyturen.

Fra hennes arbeidsdag i cockpit har Elisabeth hatt daglig kontakt med mennesker som har en eller annen form for flyskrekk. Hun er utdannet og praktiserer som Professional Coach, og er NLP- trener ved Nordic Coach & NLP Academy. Ved å ta i bruk sin kompetanse som flykaptein og profesjonell coach er hun en stor ressurs for alle som ønsker en mer behagelig flyopplevelse.

Målgruppe for kurset:
Åpent for alle som sliter med flyskrekk.