Fjellrideleir



Kursarrangør: Stall Krafla
Sted: Gudbransdalen
          Oppland, Øyer
Kursadresse: Klokkerstien 7, 2636 Øyer (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Søndag - Fredag
Varighet: 6 dager
Pris: 4.500

Vi ønsker deg riktig velkommen til en rideleir på seteren Skøitingset ved Ål i Hallingdal. Ankomstkvelden blir du tatt vel i mot på Skøitingset. Alle leirdeltagerne blir innlosjert i egne hytter/rom, og venner får selvfølgelig dele rom!

Vi gjør vårt beste for å finne rett hest til deg, og du får din faste hest for hele leiren. Alle måltider spiser vi felles, og vi satser på å ha det mye sosialt, og at alle skal få noen nye ”hestevenner”!

Alle hestene våre er islandshester, og alle har islandshestens spesielle gangart - tølt.
Vi rir turer i fjellet i variert terreng og tempo, og vi tilpasser selvfølgelig turene etter deltagernes ønsker / behov. Det vil bli både halvdags- og heldagsturer. I tillegg til rideturer i fjellet vil det bli teoriundervisning og veiledning i gangartsridning ute på tur.

Det blir også mulighet for barbak-riding, voltige og turer hvor vi kan vasse med hestene. Det er også mulighet for rytterne til å bade i herlig, friskt fjellvann i et tjern som ligger 700 meter fra hyttene. I tillegg kommer det tilbud om andre kveldsaktiviteter.

Leiren passer best for barn og unge i alderen 11- 18 år, men her er det ingen absolutte grenser. Spesielle opplegg utover de fastsatte ukene kan også avtales. Siden dette er en leir med fokus på turer med hest i fjellet, ser vi det nødvendig å stille krav om noe rideerfaring. Det kommer til å jobbe 3-4 voksne ledere på leiren, og vi gjør vårt beste for at du skal få en flott uke!

Kr 500,- betales som depositum ved bestilling, mens restbeløpet skal betales på giro eller senest ved ankomst. Det er mulig å ha med egen islandshest etter avtale
Det er plass til 7 deltakere.

Kursmateriell:
Prisen inkluderer kost og losji.
Kr 500,- betales som depositum ved bestilling, mens restbeløpet skal betales på giro eller senest ved ankomst.

Vis flere tilsvarende kurs: