Skriv inn hva du ønsker å lære eller hvor du ønsker kurs for å få opp forslag

Aktuelle kategorier
Fiolin og strykeinstrumenter (87)
Gitarkurs og andre strenginstrumenter (424)
Sangundervisning (133)
Trompet, saksofon og andre blåseinstrumenter (109)
Piano og tangentinstrumenter (98)
Trommer og rytmeinstrumenter (59)
Bandundervisning og samspill (47)
Musikk kurs for barn (44)
Sang- og musikkdirigering (26)
» Se flere kategorier
Kurs i dans, musikk og underholdning » Kurs i musikk - Musikkskoler » Fiolin og strykeinstrumenter kurs » Ski

Fiolin

Dette kurset ligger i kategorien(e):

Kursarrangør: Kontra kulturskole
Sted: Akershus, Ski
         Kontra Kulturskole
Kursadresse:
Drømtorpvegen 31 , 1400 Ski (Kart)
Type: Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 semester

Fiolinen finnes i mange størrelser. Instrument i riktig størrelse kan leies av kulturskolen. Fiolin er velegnet til solospill, men er også viktig i ensemble/orkester. Kulturskolen har orkestre på flere nivåer i samarbeid med kulturskolen i Ås. I tillegg får du ukentlig individuell spilletime.


Fiolin, Suzuki-metodikk:

Fiolin-opplæring tilpasset for barn helt ned i 4-5-årsalderen. Undervisningen er gehørsbasert frem til barnet er symbolmodent. Da gis også noteopplæring.
Kalles også for morsmålsmetoden da man bruker de samme prinsippene som da et barn lærer språk: Lytting, etterligning og repetisjon.


En foresatt går først et foreldrekurs på 4-6 uker med elementær undervisning på instrumentet samt innføring i metodikken og filosofien bak. En foresatt må være tilstede ved undervisningen som gis i form av en individuell og en gruppetime / uke. Kostnader for material i form av lærebok og tilhørende CD kommer i tilegg til kontingent. Det er ønskelig med innmelding i Ski Suzukiforening som jevnlig arrangerer seminarer og turer til berikelse for barna og deres familier.


Lærer: Agneta Holmer Mæland

Agneta har utdannelse fra Landstingets høgre musikskola, Falun og Norges Musikkhøgskole, Oslo med bla Arve Tellefsen. Instrumentalpedagogoisk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og har også tatt viderutdanning i Suzuki-metodikk. (European Suzuki Assosiation, ESA) Har arbeidet ved flere Musikk- og kulturskoler i Oslo-området og på Østlandet men er nå knyttet til Kontra kulturskole.


Har erfaring som landsdelsmusiker i Nord-Norge og fra freelancevirksomhet i Oslo-området. Agneta er oppvokst i fokemusikkmiljø og er nå medlem av fokemusikktrioen Kjerringrokk som jevnlig holder konserter og turnerer i skoler for bla ”Den kulturelle skolesekken.”


Erik Fossum Svendsen

Erik er utdannet ved Universitetet i Oslo og Østlandets Muskkkonservatorium. Han har vært ansatt ved Ski kommunale musikkskole / Kontra kulturskole siden 1983. Erik har undervist i fiolin, bratsj og orkester og jobber også ved Oslo musikk – og kulturskole, Manglerud videregående skole og Norges Musikkhøgskole.Kontakt kursleverandør


Navn:   
Firma:   
Adresse:   
Poststed:     
E-post:   
Telefon:   
Melding: 
Kontra kulturskole

Vår undervisning tilpasses det enkeltes nivå. Når det gjelder sang- eller instrumentundervisning kreves det ingen forkunnskaper da vi tar imot både nybegynnere og viderekomne i alle aldre. I utgangspunktet er det passende å starte i 8-årsalderen men unntak finnes, og på fiolin, spesielt suzuki-fiolin, starter man tidligere. Tilbudene som i utgangspunktet har individuell undervisning blir i perioder organisert med små gruppesammensettinger. Dette er en viktig variasjon til den ordinære undervisningen. Undervisningsopplegget kan lede helt frem til musikk/dans/drama-linje på videregående skole eller høyere musikkutdanning.

Vi prøver å definere gruppetilbudene med tanke på alder og nivå for å oppnå jevne grupper. Dette er ikke alltid enkelt, så det kan oppstå nivåvariasjon innad i gruppen.


Skolen har i dag 25 lærere, 470 elever og rundt 300 på ventelister.


Telefon: 64 91 14 30
Hjemmeside: Klikk her

Flere kurs fra Kontra kulturskole

Tips en venn


© Kursagenten AS - Orgnr 984 246 595 MVA - Fekjan 13, 1394 Nesbru - Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.