FiolinKursarrangør: Kontra kulturskole
Sted: Kontra Kulturskole
          Akershus , Ski
Kursadresse: Drømtorpvegen 31, 1400 Ski (kart)
Type: Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 semester
Pris: 2.100

Fiolinen finnes i mange størrelser. Instrument i riktig størrelse kan leies av kulturskolen. Fiolin er velegnet til solospill, men er også viktig i ensemble/orkester. Kulturskolen har orkestre på flere nivåer i samarbeid med kulturskolen i Ås. I tillegg får du ukentlig individuell spilletime.

Fiolin, Suzuki-metodikk:

Fiolin-opplæring tilpasset for barn helt ned i 4-5-årsalderen. Undervisningen er gehørsbasert frem til barnet er symbolmodent. Da gis også noteopplæring.
Kalles også for morsmålsmetoden da man bruker de samme prinsippene som da et barn lærer språk: Lytting, etterligning og repetisjon.


En foresatt går først et foreldrekurs på 4-6 uker med elementær undervisning på instrumentet samt innføring i metodikken og filosofien bak. En foresatt må være tilstede ved undervisningen som gis i form av en individuell og en gruppetime / uke. Kostnader for material i form av lærebok og tilhørende CD kommer i tilegg til kontingent. Det er ønskelig med innmelding i Ski Suzukiforening som jevnlig arrangerer seminarer og turer til berikelse for barna og deres familier.


Lærer: Agneta Holmer Mæland

Agneta har utdannelse fra Landstingets høgre musikskola, Falun og Norges Musikkhøgskole, Oslo med bla Arve Tellefsen. Instrumentalpedagogoisk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og har også tatt viderutdanning i Suzuki-metodikk. (European Suzuki Assosiation, ESA) Har arbeidet ved flere Musikk- og kulturskoler i Oslo-området og på Østlandet men er nå knyttet til Kontra kulturskole.


Har erfaring som landsdelsmusiker i Nord-Norge og fra freelancevirksomhet i Oslo-området. Agneta er oppvokst i fokemusikkmiljø og er nå medlem av fokemusikktrioen Kjerringrokk som jevnlig holder konserter og turnerer i skoler for bla ”Den kulturelle skolesekken.”


Erik Fossum Svendsen

Erik er utdannet ved Universitetet i Oslo og Østlandets Muskkkonservatorium. Han har vært ansatt ved Ski kommunale musikkskole / Kontra kulturskole siden 1983. Erik har undervist i fiolin, bratsj og orkester og jobber også ved Oslo musikk – og kulturskole, Manglerud videregående skole og Norges Musikkhøgskole.

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.