Kurs i fargeanalyse

Her finner du fargeanalyse for både han og henne, og du vil lære å bruke klær og sminke som komplementerer og forsterker dine naturlige farger. Pengene du bruker på en fargeanalyse vil for de fleste raskt betale seg gjennom færre feilkjøp av plagg.

Vippeløft kurs med lash perfect

Skånsomt vippeløft med rene produkter og elegant utseende. Vippeløft har blitt en meget populær behandling, som kan være ett godt tilskudd til eksisterende salong eller om man nettopp har startet sin reise innen beauty.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stjørdal Stjørdal 5 time 6000 kr
Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 5 time 6000 kr

Fargeanalyse kurs - finn dine personlige farger

Vi tilbyr kurs om fargeanalyse - finn dine personlige farger. Fargeanalysen starter med å finne dine primær- og komplimentærfarger for hud, hår og øyne. Du får et fargekart som viser dine beste farger innenfor kategoriene forsterkerfarger, basefarger og autoritetsfarger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flora / Florø Flora / Florø

Funksjon og farger i hjemmet

Opplev magien med "Funksjon og Farge i Hjemmet" – det ultimate interiørkurset med to engasjerte damer innen arkitektur og interiørdesign, Lene Grannes og Manuela Hardy! Kurset er for deg som drømmer om et hjem som ikke bare ser fantastisk ut, men også er funksjonelt og gir deg den ultimate komforte

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 25.05.2024 7 time25.05.2024 3990 kr

Farging vipper og bryn kurs

Vi tilbyr kurs om farging av vipper og bryn. Her lærer du å farge vipper og bryn med Gloss Cosmetics profesjonelle farger. Du lærer å forme bryn og blande den perfekte fargen tilpasset kundens ønske. Med Gloss Cosmetics klarer du dette!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.990 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.990 kr
Stavanger Stavanger 1 dag 5.990 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 5.990 kr