Sikkerhetskurs håndverktøy i Vestfold

Alt arbeidsutstyr som anses særlig farlig, eller som krever særlig forsiktighet ved bruk skal nå underlegges dokumentert sikkerhetsopplæring. I denne kategorien finner du en oversikt over sikkerhetskurs i håndverktøy som for eksempel; vinkelsliper, spikerpistol, kappsag, vinkelsag, motorsag, boltepistol, kombihammer, kappsag, kløyvsag og andre småverktøy. Ta kontakt med oss hvis du trenger mer informasjon om hånd verktøykurs.

Dokumentert opplæring i bruk av arbeidsutstyr - bedriftsinternt

Vi tilbyr dokumentert opplæring i bruk av arbeidsutstyr (småverktøy) for bedrifter. Arbeidsgiver skal sørge for at det blir gitt nødvendig informasjon om sikker bruk av det arbeidsutstyr som arbeidstakerne settes til å arbeide med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold Avtales kr

Dokumentert opplæring i bruk av arbeidsutstyr (småverktøy)

Vi tilbyr dokumentert opplæring i bruk av arbeidsutstyr (småverktøy). Arbeidsgiver skal sørge for at det blir gitt nødvendig informasjon om sikker bruk av det arbeidsutstyr som arbeidstakerne settes til å arbeide med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg Avtales kr

Sikker bruk av farlig arbeidsutstyr

Vi tilbyr kurs om sikker bruk av farlig arbeidsutstyr. Målsettingen med kurset er økt kunnskap om sikker bruk av farlig arbeidsutstyr. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 2.250 kr
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.250 kr

Farlige småverktøy - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i farlige småverktøy for bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold Avtales kr

Dokumentert opplæring i bruk av arbeidsutstyr

Vi tilbyr kurs med dokumentert opplæring i bruk av arbeidsutstyr. Arbeidsmiljøloven krever at man skal ha opplæring på risikofylt arbeidsutstyr. SOA kontakter deltaker på e-post om utfylling av registreringsskjema og passfoto.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hof Hof 1 dag 2.600 kr

Håndholdt arbeidsutstyr modul 11

Vi tilbyr kurs om håndholdt arbeidsutstyr modul 11. Dokumentert sikkerhetsopplæring i bruk av håndholdt arbeidsutstyr. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2450 kr

Farlig småverktøy

Hensikten med farlig småverktøy- og maskiner kurset er å gi de personer som jobber med verktøy og maskiner kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. Du skal også kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruk kan unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 24.04.2024 24.04.2024 2200 kr

Håndholdt arbeidsutstyr - engelsk

Vi tilbyr kurs om håndholdt arbeidsutstyr på engelsk. I løpet av kurset vil personer som arbeider med verktøy og maskiner få kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 2.300 kr

Farlig verktøy - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs om farlig verktøy. Dette kurset gir teoretisk opplæring i samsvar med forskriftens krav. Arbeidsgiver må i etterkant dokumentere praktisk opplæring for å dekke forskriftens krav til både teoretisk og praktisk opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Use of hand & power tools - online (english)

We provide digital course about use of hand & power tools in english. The course provides a basic introduction to the safe use of dangerous small tools such as angle grinders, miter saws, bolt guns and nail guns.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>