Klatrekurs i Luster

Her finner du klatrekurs for nybegynnere og viderekomne, med klatring både på innendørs klatrevegg og utendørs i ekte fjell. Sikkerhet er veldig viktig når du klatrer, og et klatrekurs vil gi deg kompetansen du trenger til å kunne klatre trygt på egen hånd. Finner du ikke kurset du leter etter, ringer du oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Brekurs for klatrere

Vi tilbyr brekurs for klatrere. Målsettingen med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte i tomannslag på bre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Luster Luster 3 dager 6.500 kr

Fjellsportkurs

Vi tilbyr fjellsportkurs. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Luster Luster 6 dager 9.800 kr

Fjellsportkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr fjellsportkurs for bedrifter. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Luster Luster 6 dager Avtales kr

NF Metodekurs Bre

NF Metodekurs Bre er første steg på veien til å bli breinstruktør. Deltakerne skal bevisstgjøres om viktigheten av sikkert veivalg på bre og i alpint terreng, og gjøres godt kjent med metodesett og tankegang for sikring og redning på bre, i snøbakker og utsatt terreng (dog ikke klatreterreng).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Luster Luster 4 dager 7.300 kr

NF Veilederkurs Bre

NF Veilederkurs bre er siste steg på veien til å bli breinstruktør. Etter kurset skal deltakerne være forberedt på rollen som breinstruktør og bevisst det ansvaret som følger med. Kurset skal gi grunnlag for å vurdere hvordan ulike tema på brekurs og -føring bør formidles.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Luster Luster 4 dager 7.300 kr

Ekspressfart over 8000 - Works-shop for klatring på høye fjell

Dette er et to dagers kurs som tar sikte på å tilføre deltagerne kompetanse for å prøve seg på høye fjell og alpine miljøer, særlig med tanke på Himalayaklatring.En dag teori og en dag praktiske øvelser ute, sikter på å gi deltagere svar på spørsmål normale klatrekurs ikke berører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr