Engelskkurs i San Diego, USA



Sted: San Diego
          Utlandet, USA
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr engelskkurs i San Diego. San Diego er best kjent for sitt gode og milde klima, milelange sandstrender, vannsport aktiviteter og temaparker. Du kan surfe, svømme, spille golf, dykke, seile og vindsurfe - San Diego er et rekreasjons paradis.

Innhold:
LSI språkskolen ligger sentralt til mellom flyplassen og sentrum San Diego, nær noen av USA´s beste strender og byens attraksjoner. Den holder et høyt akademisk nivå og er godkjent av ACCET, "Accreditation Council for Continuing Education & Training" som autoriseres av "the US Department of Education". De har et fyldig og variert utfluktsprogram hele uken, og weekendturer til nærliggende byer som Los Angeles og Las Vegas. Mange engelskkurs, akademiske skoleår, TOEFL eksamenskurs, forretningsengelsk og semesterkurs samt yrkes erfaringsprogram med utplassering i bedrifter og firma innen ditt arbeidsfelt.

• Skolen har maks 14 studenter i klassen, men gjennomsnittet er 10 - 12
• Du blir tatt godt hånd om og får personlig oppfølging hele veien

Aspect språkskolen ligger flott til i strandbyen La Jolla like utenfor sentrum San Diego, hvor du finner noen av USA´s beste strender. Skolen har lyse klasserom, multimedia lab., student losje, selvstudie rom og bibliotek. Den holder et høyt akademisk nivå, og er godkjent av ACCET. De disponerer flotte leiligheter "Apartment La Cima" som har 2 basseng, boblebad, internettcafe, treningsrom og er nær shopping og kjøpesenter.

Det er et variert aktivitetsprogram hele uken, med bl.a. turer til Los Angeles og Las Vegas, vinsmaking på nærliggende vingårder, sportsaktiviteter, grillfester, båtturer på havnen, kvelder i Gaslamp District i sentrum San Diego, Sea World, Disneyland og Legoland.

Mange engelskkurs, akademiske skoleår, TOEFL eksamenskurs, forretningsengelsk og semesterkurs samt yrkes erfaringsprogram med utplassering i bedrifter og firma innen ditt arbeidsfelt. Skolen fører strengt oppmøte, og du må ha mer enn 80% og bestå "enkle" prøver for ikke å miste studentvisumet.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker engelskkurs i San Diego