Engelskkurs i Perth, Australia



Sted: Perth
          Utlandet, Australia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr engelskkurs i Perth. Perth er hovedstaden i Western Australia, og en av de mest solskinnsrike byene i Australia. Perth ligger ved det indiske hav, og byens fine sandstrender ved Cottesloe og det fantastiske havet som er ideelt for svømming, snorkling og dykking.

Innhold:
Perth har en unik koloni av vennlige delfiner som holder til nær land, og byen er populær med sine rene omgivelser, vennlige innbyggere og rimelige levekostnader. Byen ligger ved elven Swan River som bukter seg nedover til Fremantle og de vakre strendene. Her kan du også reise ut og oppleve Rottnest Island og leie en sykkel å nyte dagen med sol, bad og oppdagelser. Perth har et fantastisk klima, fint landskap og et veldig sikkert student miljø.

Perth er en "ung" og livlig storby med ca 1.9 mill innbyggere livfull, kjent som "Australias svar på California". Her er klimaet så godt som perfekt, med en snitt temperatur på 28°C om sommeren (des - feb) til 18°C om vinteren (jun - aug). De vakre strendene på vestkysten er lett tilgjengelige bare 20 min. med buss eller tog fra sentrum. Byen og sentrum er moderne, med et unikt og kosmopolitisk kultur- og natteliv i Subiaco og Northbridge. Du vil snart oppdage Kings Park som ligger som et smykke og overser sentrum.

Her samles mange i helgen og nyter parken og den fine utsikten, har familie utflukter og felles BBQ på de oppsatte felles grillene. Innbyggerne i Perth kaller parken for "byens sjel og hjerte" og de har et godt og "laid back" forhold til det meste. Du merker fort at de er veldig høflige og hjelpsomme i Perth. De sier veldig mye "sorry" og "please", kanskje det er det fine været som gjør at de er så hyggelige og imøtekommende her i Perth og Australia.

ACE Australian College of English i Perth:
ACE Perth er en dynamisk skole som er kjent for å være en av Australias beste språkskoler. Den ligger noen minutter fra Northbridge, Perth’s ’night spot’, og bare 300 meter fra Swan River, nær shopping, kaféer og gratis offentlig transport med Red CAT bussene like ved skolen. Du vil oppleve ACE sin grundighet og høye kvalitet, samt lett tilgang til strender, vinsmaking og ”the outback”.

I tillegg til mange klasserom har skolen også multimedia senter med PC´er og flatskjermer, samt gratis internett og epost, bibliotek og felles oppholdsrom. De har en aktiv studentklubb som heter "The Boomerang Club", som på fritiden ordner mange aktiviteter, som f.eks seiling, tennis, surfing, byvandringer og andre utflukter til nærliggende steder av interesse..

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker engelskkurs i Perth