Engelskkurs i London, England



Sted: London
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr engelskkurs i London. London, byen med de mange muligheter! Her finner du de mest spennende gallerier, museer i verdensklasse, gourmet restauranter, tradisjonelle puber hvor du kan innta et godt og rimelig måltid.

Innhold:
I Londons mange spennende kvartaler finner du de mest fantastiske teatre og show, og andre underholdnings tilbud. Du kan sitte på en fortauskafe og se verden gå forbi og bare nyte livet. Dersom du er førstegangsbesøkende eller du er en som har besøkt London mange ganger, vil du alltid finne noe nytt og spennende og utforske. La oss heller ikke glemme de mange grønne lungene i London hvor du kan gå og jogge i fredelige omgivelser med historisk sus, eller hva men en tur på "inlines" eller rulleskjøyter rundt i parken.

Language Studies International, språkskolen:
LSI London Central og London Hampstead er sentralt plassert i forhold til undergrunn og buss, og kan lett nåes med offentlig transport. LSI London Central er i lokalisert i hjertet av City of London, og ligger i nærheten av British Museum University of London. Skolesentrene har datarom og Internett tilgang, videorom, multimedierom, bibliotek, selvstudie fasiliteter og oppholdsrom med ulike automater med mineralvann etc.

Skolenes utfluktsprogram inkluderer grillkvelder, å gå ut sammen på pub eller restauranter og et variert program for helgene. Vi besøker Oxford, Cambridge og andre spennende steder. Er du interessert i sport eller annen form for kulturell aktivitet, så finner du mange valgmuligheter i skolens nærområde som f.eks. treningsstudio, svømmehall, teatre og kino.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker engelskkurs i London