Engelskkurs i Bondi, Australia



Sted: Bondi
          Utlandet, Australia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

ACE Australian College of English, Bondi Junction like utenfor Sydney city er et spennende sted å studere engelsk. Skolen ligger like ved et av Australia´s største og mest eksklusive kosmopolitiske shoppingsenter med flotte restauranter, kinoer og designer butikker som nærmeste nabo.

Innhold:
Skolen åpnet i 1981 og er idag den eldste og største private engelske språkskolen i Australia. Bondi Junction er ACE sin største skole for forretningsengelsk og Cambridge eksamenskurs, og de har mellom 250 - 400 studenter beroende på årstiden.

Skolen ligger 10 min. med tog eller buss nr 380 fra Sydney sentrum, og kun 7 min. med samme buss fra Bondi Beach. For deg som ønsker en kombinasjon av by og strand, er ACE Bondi Junction et utmerket valg. Du kan f.eks bo i Bondi BeachHouse, som er et YHA backpackers hostel 2 min fra stranden.

Skolen har moderne fasiliteter, godt lys og støydemping i klasserommene. De bruker to lokasjoner, hovedskolen og ekstra klasserom i 6 etg i en bygning tilhørende det store Myers og Westfield kjøpesenteret. ACE skolene har et svært høyt akademisk undervisningsnivå og svært engasjerte lærere, studenter og en hyggelig, høflig og god atmosfære på skolen. ACE er godkjent og akreditert av NEAS, IALC, Study Australia og English.

Det er store klasserom for gruppeundervisning og noen mindre klasserom for privatundervisning. Student salongen er et romslig og komfortabelt sted hvor du kan slappe av mellom timene, og møte dine nye venner og legge planer for dagen. Det er også et student resursrom med og bibliotek. Her kan du låne engelske bøker og lydkassetter for selvstudie.

Bondi Beach er en 1 km lang gylden sandstrand med tilhørende stor gressplen som strekker seg rundt Bondi Bay, mellom Ben Buckler i nord og Mackenzies Point i sør. Ved den sørlige enden av stranden er det et offentlig saltvanns basseng hvor den berømte Bondi Icebergs Club holder til. Stranden er delt inn i brukssoner som f.eks den sørlige delen av stranden er for surfere for å unngå at badere skal bli overkjørt av surfebrett. Ellers så er stranden for alle og det er bare å nyte surfemiljøet og en "laidback" dag på stranden.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker engelskkurs i Bondi