Elgitar - privatundervisning



Kursarrangør: Backstage Musikkskole
Sted: Sandvika
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Leif Larsensvei 9, 1338 Sandvika (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Tidspunkt avtales individuelt
Varighet: 10 uker
Pris: 2.459

Elgitar er et av våre mest populære tilbud, og enten du er nybegynner, interesserer deg for rock, miksolydiske skalaer eller noe helt annet så har vi kompetansen til å lære deg det!

Vi tar imot både nybegynnere og mer erfarne gitarister, unge så vel som voksne, og skreddersyr undervisningen slik at du utvikler deg i ditt eget tempo. Du vil få innblikk i ulike stilarter, akkorder/grep, fingerspill, plekterteknikk og fingersetting. Kun fantasien setter grenser, og vi tar utgangspunkt i den musikken du liker best.


1. En god elgitar trenger ikke å koste mye penger. Personlig har jeg et veldig godt forhold til elgitarer fra både Epiphone og Squire by Fender. Det finnes tonnevis av gode merker. Trenger du hjelp til å velge? Bruk spørreskjemaet til venstre.

2. Mange gitarister kjøper for stor forsterker. Jeg skal være den første til å innrømme at ingenting ser tøffere ut enn et skikkelig stack med effekt nok til å skremme naboen til syden, men hvis du skal spille konsert trenger du det ofte ikke. Når jeg spiller konserter bruker jeg en 15 watts rørforsterker som er en lydteknikers drøm. Det er tross alt PA-anlegget som skal sørge for at publikum får lyd. Har du for mye lyd i forsterkeren din kan ikke lydmannen gjøre noe som helst. Forsterkere som f.eks Roland Cube 30X/ 60X spiller høyt nok for de aller fleste og låter knallbra. Og hvis du ikke får skremt vekk naboen kan du alltids prøve å stå med skjøteledning foran soveromsvinduet...

Målgruppe for kurset:
Alle som vil ære å spille elgitar