Effektiv markedsføring med digitale medierKursarrangør: Positiv Opplæring
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 4.450

Øk trafikken til din nettside ved hjelp av digitale og sosiale medier. I løpet av kun en dag vil du lære sammenhengen mellom de ulike kanalene og hvordan du kan øke trafikken til din nettside.

Alle bruker Google for å finne leverandører og produkter! På direkte spørsmål til ledere i Norske bedrifter om hvor de selv går for å få svar på spørsmål, finne leverandører og produkter svarer samtlige «Google». Selv har svært få av disse noen strategi på hvordan egen bedrift skal bli synlig på søkemotorer eller har noen ide om faktisk synlighet og trafikk på nettstedet. Søkemotorer og sosiale medier som Facebook har fått svært sterke posisjoner i samfunnet vårt uten at bedriftene har greid å få et skikkelig utbytte av dette. Ved å frigjøre midler fra markedsføring som ikke fungerer har en mulighet til å forsterke synlighet i nye digitale kanaler.


Søkemotoroptimalisering:

Lær hvordan din bedrift og dine produkter og tjenester kan bli bedre synlig på Google og andre søkemotorer. Å «Google» er blitt et godt innarbeidet begrep blant folk flest. Utbredelsen av smarttelefoner og bærbare enheter har forsterket dette ytterligere og med 70 millioner søk bare i Norge hver dag er det viktig for bedrifter å bli synlig. SEO er blitt et begrep blant markedsførere, og er en forkortelse for Search Engine Optimization. Kurset vil lære dere å skape en effektiv prosjektstyring for å kontinuerlig øke synlighet og trafikk fra Google. Vi jobber både med strategi i henhold til målgruppe, valg av søkeord, optimalisering av den enkelte side, men også se på helheten rundt kommunikasjon og kvalitet på innholdet på nettstedet.


Markedsføring på Facebook:

Få en god innføring i hvordan du enkelt kan nå ut til dine målgrupper ved hjelp av Facebook. Med 3.2 millioner nordmenn på Facebook er det liten eller ingen tvil om hvor viktig Facebook har blitt som markedsføringskanal. Vi ser likevel at et stort flertall av bedrifter ikke unytter det potensialet som ligger der. Denne delen av kurset vil ha fokus på hvordan en kan få trafikk fra Facebook til sin egen nettside på best mulig måte. Vi ser også på hvordan en kan gjennomføre kampanjer, annonser og konkurranser på Facebook og måle resultatet av disse.


Innholdsmarkedsføring:

Bli god på å utnytte samenhengen mellom sosiale medier og søkemotoroptimaliseringen ved hjelp av engasjerende innhold. Denne delen av kurset vil se på sammenheng mellom søkemotoroptimalisering og sosial media. Det er ingen stor hemmelighet at et nettsted som har innhold som engasjerer kunder skaper mer trafikk og høyere synlighet på Google. Innhold som engasjerer skaper også de beste Facebook artikler som i sin tur skaper trafikk til nettstedet. Begreper som push og pull markedsføring blir forklart og satt i sammenheng med en samlet effektiv strategi for å få mer trafikk på bedriftens nettside. Det vil bli vist eksempler og mulighet for spørsmål rettet mot egen bedrift.

Målgruppe for kurset

Passer for alle som jobber med markedsføring i dag. Enten du har tatt i bruk digital markedsføring og bare trenger litt påfyll, eller om du er ny ennen emnet og vil komme igang.

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.