Edgecam - Standard Milling



Kursarrangør: Jærtek
Sted: Forum Jæren (Høghuset) 5. etasje
          Rogaland, Time / Bryne
Kursadresse: Hetlandsgata 9, 4344 Bryne (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Neste kurs: 21.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Edgecam - Standard Milling. Videregående kurs for Edgecam fresing som tar for seg fresing opp til 3 akser. Lage og editere nullpunkt, indeksere til de forskjellige nullpunkt, 3+2 maskinering på maskiner med 5 akser.

Innhold:
Maskinering av operasjon 2, slå sammen / rasjonalisere sekvenser, hente inn flere 3D-modeller i programmet. Edgecam fra Vero Software er vårt foretrukne programmeringsverktøy for CNC-styrte maskiner. Vero Software lager også Part Modeler, som er et 3D-modelleringsverktøy for maskinarbeideren, linket direkte inn mot Edgecam. Stadig flere oppdager fordelene ved å programmere på 3D-modeller. Målet for dette kurset er å gi deltakerne aktuelle kunnskaper i bruken av Edgecam, fra grunnleggende til det mest avanserte. Kursene avvikles med en eller flere moduler tilpasset bruksområdene for Edgecam.

Kursopplegg:
Klasseromsundervisning hvor kombinasjon av teori og øvelser gjennomføres med veiledning av instruktør. Det benyttes moderne teknisk og pedagogisk utstyr. Instruktørene har flere års erfaring med bruk av Edgecam. Dette kombinert med reelle oppgaver og problemløsning vil gi deltakerne en god og effektiv opplæring.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i Edgecam - Standard Milling. Kurset vil bli bygget ut med aktuelle moduler tilpasset brukerne behov.

Forkunnskaper:
• Forkunnskaper lik Essential Milling
• En viss forståelse for maskinering samt generelle PC kunnskaper

Kursmateriell:
Å delta på et kurs er en intensiv opplæringsopplevelse. For at du skal få best mulig utbytte av din deltakelse blir det utdelt undervisningsmateriell på de fleste av våre kurs. Undervisningsmateriellet består av lærebøker / manualer eller digitale filer. Kursavgiften inkluderer ikke kursmateriell.

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis - Er du registrert i Jærteks kursportal får du tilgang til alle kursbevis for kurs som er gjennomført hos Jærtek. Har du deltatt på flere moduler i et kurs, vil disse bli samlet på et kursbevis selv om gjennomføringen har vært oppdelt.

Vis flere tilsvarende kurs: