Engelskkurs - Lær engelsk i Canada

Her finner du alle typer kurs i engelsk, enten du ønsker å lære engelsk som selvstudium på mp3 eller cd-rom, eller du ønsker privatundervisning / klasseromsundervisning. Du finner engelsk språkkurs for alle nivåer, fra nybegynner til viderekommen. Finner du ikke et engelskkurs som passer for deg, ringer du oss bare på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Engelsk språkreise for ungdommer - Vancouver

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Vancouver. Canada er et enormt stort land med fantastisk natur og en imponerende kulturell bredde, som har stått litt i skyggen av USA for mange nordmenn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Canada, Montreal Canada 2 uker fra 12.800 kr
Canada, Toronto Canada 2 uker fra 12.800 kr
Canada, Vancouver Canada 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for voksne - Vancouver

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i Vancouver. Canada er et enormt stort land med fantastisk natur og imponerende kulturell bredde, som har stått litt i skyggen av USA for mange nordmenn. Det er det ingen grunn til. Fra Niagara Falls til Rocky Mountains, Canadas byer er moderne og velutviklede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Canada, Montreal Canada 2, 4 eller 6 uker fra 9.760 kr
Canada, Toronto Canada 2, 4 eller 6 uker fra 9.150 kr
Canada, Vancouver Canada 2 eller 6 uker fra 9.150 kr

Engelskkurs i Vancouver

Vi tilbyr engelskkurs i Vancouver på St Giles International. St Giles International i Vancouver ligger midt i byens finansområde med nærhet til både shopping, underholdning og severdigheter som Stanley Park og Vancouver Art Gallery.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Canada Canada 15 - 30 leksjoner pr uke à 50 minut...

Engelskkurs i Vancouver for voksne 30+

Vi tilbyr engelskkurs i Vancouver på St Giles International for voksne 30+. St Giles International i Vancouver ligger midt i byens finansområde med nærhet til både shopping, underholdning og severdigheter som Stanley Park og Vancouver Art Gallery.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Canada Canada 15 - 30 leksjoner pr uke à 50 minut...