Språkreise til USA i USA

Engelsk språkreise for ungdommer - New York

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til New York. New York må være en av verdens mest populære byer. ”The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA, San Diego USA 2 uker fra 12.800 kr
USA, San Francisco USA 2 uker fra 12.800 kr
USA, New York USA 2 uker fra 12.800 kr

Engelskkurs i Boston, USA

Vi tilbyr engelskkurs i Boston. Boston er en vennlig og livlig universitetsby med mange studenter og prestisje universitet som Harvard University, MIT og Emerson College for the Performing Arts.

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA USA

Engelskkurs i New York, USA

Vi tilbyr engelskkurs i New York. Vi representerer en skole i New York som skiller seg fra mange andre. Kaplan International Colleges har sin egen skole i 63. etg. i Empire State Building med fantastisk utsikt utover New York fra klasserommene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA USA

Engelskkurs i San Diego, USA

Vi tilbyr engelskkurs i San Diego. San Diego er best kjent for sitt gode og milde klima, milelange sandstrender, vannsport aktiviteter og temaparker. Du kan surfe, svømme, spille golf, dykke, seile og vindsurfe - San Diego er et rekreasjons paradis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA USA

Engelskkurs i San Fransisco og Berkely, USA

Vi tilbyr engelskkurs i San Fransisco. Språkskole i San Fransisco: ASPECT International Language Academies, og språkskole i Berkeley: LSI Language Studies International.

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA USA