Dykkekurs - Prøvedykk



Kursarrangør: Nemo Classic Diving
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Kursadresse: Damsgårdsveien 113, 5058 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Har du noen gang drømt om hvordan det er å puste undervann? Hvis du har lyst å finne ut hvordan det føles, men du føler deg ikke helt klar til å ta et helt kurs er et Prøvedykk en fantastisk måte å komme igang på. Den gøye delen.

Det er ingenting som kan sammenlignes med følelsen av å puste under vann for første gang. I starten tar det litt tid å vende seg til men etter få minutter er entusiasmen å ta og føle på. Overraskelsen over hvor lett det egentlig er å føle seg trygg på dette kommer som en del av den gode opplevelsen. Den gøye delen? Prøvedykk er gøy fra start til slutt. For de som velger å melde seg på kurs etter utført prøvedykk er dette en kjempe fordel.

De har jo allerede erfaring med dykking. Hva lærer vi på prøvedykk På prøvedykk lærer man de grunnleggende ferdighetene man trenger for å kunne dykke i direkte oppsyn av instruktør eller divemaster. Det neste du får er et innledende grunnlag til å vurdere om dykking kan være noe for deg. På en dag med prøve dykk gjennomgår og opplever vi:
• Hvordan det føles å ha på seg dykkerutstyr og hvordan det er å bevege seg i vannet med dette på
• Hvordan det føles å puste undervann og noen enkle prosedyrer for å gjøre dette sikkert
• Hvoran man utfører noen enkle grunnleggende øvelser og tar høyde for noen sikkerhetsregler for å gjøre det på en trygg og sikker måte


Målgruppe for kurset:
Aldersgrense for prøvedykk er 10 år.

Vis flere tilsvarende kurs: