Coachutdanning og sertifisering

Internasjonal Life og Business Coach - digitalt undervisning

Vi tilbyr utdannelse i Internasjonal Life og Business Coach med Norges eneste motivator-sertifisering som digital undervisning. Optivis Life og Business Coach med Motivator sertifisering er en fullverdig internasjonal coachutdannelse med et unikt coach og motivasjonsprogram.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 99.000 kr

Sertifiseringskurs - Motivasjonsanalytiker

Ved ved hjelp av motivasjonsanalysen kan du hjelpe enkeltmennesker og virksomheter med motivasjon, trivsel, samarbeid og gode resultater. Kurset leder til sertifisert sertifisert motivasjonsanalytiker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 9 dager fra 39.000 kr

GROW programmet

Vårt årlige sertifiseringsprogram for ledere som ønsker å utvikle kompetanse i å bygge lærende kulturer og håndtere mellommenneskelige prosesser. Det passer for alle ledere og tilbyr praktiske teknikker for tillitsskapende ledelse, samt effektive ferdigheter for å oppnå ønskede resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 28.08.2024 10 måneder28.08.2024 60.000 kr

Coach- og leder program - lederutvikling

Studiet er en spesialisering innen kommunikasjon og beslutningsprosesser. Hovedfokus er på å motivere og coache slik at andre opplever det bekvemt og riktig å foreta egne valg. Det kan være store og små valg, både i privat- og arbeidsliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 semestre fra 45.000 kr

Anvendt nevrovitenskap for coacher - online

Er du klar for en oppgradering av egen kunnskap? Forskning på hjernen og nervesystemet gir oss ny og banebrytende kunnskap om endring og endringsprosesser. Er du klar? Er du klar for å oppgradere kunnskapsbanken din? Nevrovitenskap blir av mange kalt vår tids vitenskapelige revolusjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 11.900 kr

Coaching Genius - lær å mestre egen hjerne

Lær hvordan du mestrer egen hjerne og få kjennskap til dyptgripende coachingøvelser som transformerer coachingen din. Ett 3 dagers kurs spekket med praktiske teknikker som du kan ta i bruk umiddelbart.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 3 dager 11.900 kr

Trinn 1 Coachende kommunikasjon og væremåte

Trinn 1 gir deg grunnmuren du trenger for å bli en bevisst og dyktig kommunikator, med deg selv og med andre. Trinnet passer for alle som ønsker å utvikle seg innen selvledelse og kommunikasjon. Du kan velge å ta enkeltmoduler eller hele trinnet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 12 dager 41.000 kr

Trinn 2 Målrettet systematisk coaching - samlinger

Lær hvordan du jobber systematisk og prosessiruebtert mot et avtalt mål med coachee. Øk din forståelse for rammeverket som coaching er basert på, som fag og profesjon. Du må beregne noe tid til øving og kollokviearbeid mellom modulene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 12 dag 41.000 kr

Trinn 3 Profesjonell nevrocoach - samlinger

Lær hvordan du løfter ferdighetene dine til neste nivå, med sikte på å jobbe profesjonelt som coach. Forstå hvordan kognitiv nevrovitenskap og evidensbasert kunnskap om hjernens funksjon underbygger effekten av teknikkene du hittil har lært.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 41.000 kr

Trinn 4 CoachProgrammet ChangingMinds - online m/samlinger

Du har tatt en full coachutdanning - hva nå? På dette trinnet finsliper vi deg som diamant, slik at du kan glimre på ditt felt som coach! Få hjelp vi til å spisse konseptet og budskapet ditt, slik at du skiller deg ut i markedet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 12 måneder 41.000 kr

NLP Master Studie ONLINE med coaching

Komplett NLP og coachingutdanning med veiledning til du er i gang som coach. NLP Practitioner - endringsteknikker, personlig utvikling, kommunikasjon og coaching NLP Master Practitioner - dyktiggjøre coachen, avansert kommunikasjon og løse problem. Sertifisering til NLP Coach

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 0 måneder 29.800 kr

Innføring i coaching og ledelse

Vi tilbyr innføring i coaching og ledelse. Bli mer trygg og kompetent i din rolle som leder og veileder gjennom dette innføringskurset i coaching og ledelse. Våre lærere har undervisningskompetanse og erfaring i faget i tillegg til undervisningserfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 16 timer fra 3.400 kr

Studiet i veiledning og coaching - emne 1 og 2 (30 stp)

Vi tilbyr studiet i veiledning og coaching - emne 1 og 2. På studiet får du økt din kompetanse i veiledning og coaching. Dette er nyttig i alle yrker der veiledning inngår som en del av arbeidsoppgavene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 2 semester fra 25.100 kr

Veiledning og coaching 3

Vi tilbyr kurs i veiledning og coaching 3. Kurset har hovedfokus på veiledning og coaching i endrings- og utviklingsprosesser. Det legges vekt på videreutvikling av kompetanse som veileder og coach på ulike arenaer og for ulike målgrupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 2 semester fra13.200 kr per semester kr

Veiledning og coaching emne 1 og 2

Vi tilbyr kurs i veiledning og coaching emne 1 og 2. På studiet får du økt din kompetanse i veiledning og coaching. Dette er nyttig i alle yrker der veiledning inngår som en del av arbeidsoppgavene. Vi tilbyr utdanningen i samarbeid med OsloMet - storbyuniversitetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 2 semestre fra 34.000 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>