Småstjerner - dansekurs for barn 2 - 4 år



Kursarrangør: Studio Step Up
Sted: Oslo, Lambertseter
Oslo
Kursadresse: Cecilie Thoresensvei 15, 1161 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Dette er for de aller minste barna og her har vi nesten like mange jenter som gutter. Timene varer i 30 minutter og det ser vi er masse nok. Etter ca 30 minutter begynner de ofte å bli litt ufokuserte da mange er slitne etter barnehage og dagmamma.

Innhold:
På disse kursene lærer man dans og bevegelser på en enkel og pedagogisk måte gjennom lek og bevegelser med og uten musikk. Disse timene er satt sammen av en personlig trener og danselærer som hele tiden sørger for at barna får det aller beste grunnlaget for en sterk og bevegelig kropp. Vårt mål er å utvikle barnas motoriske ferdigheter og la de utvikle en selvsikkerhet og danseglede i salen med en danseledsager tilstede slik at de etter en stund kan gå over på danseklasser alene.

Danseledsageren bør være en person som står barnet nært og som deltar like mye i dansen som barnet selv (mamma, pappa, tante, onkel, mormor, morfar, søsken). Her er det mange pappaer og besteforeldre og det er veldig moro å se. Vi danser en og en, to og to, vi har løpe-leker, sangleker og morsomme danser til musikk de fleste kjenner fra før. Studio Step Up har meget gode barnedanser og jobber hardt for å hele tiden holde interessen til barna oppe med nye artige bevegelser og festlige sanger.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen 2 - 4 år