Dagstur Rafting i Sjoa gjennom Heidal



Kursarrangør: Heidal Rafting
Sted: Sjoa
          Oppland, Sel / Otta
Kursadresse: 2670 Otta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - ca 15:00
Varighet: 5 timer
Pris: 1.345

Rafting er en spennende aktivitet som passer de aller fleste, fra 8-åringen til 80-åringen. Det gjelder bare å velge riktig tur! Vi har et bredt utvalg av raftingturer, og har helt sikkert en som passer deg. Rafting skal oppleves som spennende og morsomt, men også trygt.

Dette har vi gjennom 30 års erfaring perfeksjonert slik at vi kan gi deg den best mulige opplevelsen. Våre kvalifiserte guider tar deg med på en morsom og actionfylt opplevelse..


Sesong: Mai-oktober

Ta en titt på våre turer innen rafting i Sjoa, og velg en som passer for deg. Er du usikker er det bare å sende oss e-post eller ringe, så skal vi finne din tur.

Dette er turen som har gjort rafting populært og kjent i Norge. Normaltur som passer for de fleste, hvor vi rafter ca 16 km på Sjoas midtre del. Turen varierer på ulik vannstand med surfing på høyere vann og mer teknisk rafting på lavere vann. Våre erfarne og hyggelige guider tar dere trygt ned strykene med mye moro og spenning underveis.

Dere får oppleve alle de kjente strykene som Microsurfen, Golfstrømmen, Høystakkene, Sjokoladejuvet, ByeByeBaby og Faukstad-droppet. Midtveis har vi pause med varm gryterett, salat og brød på lunsjplassen vår ved elvebredden. Vi fyrer også opp bål og koker kaffe før vi tar fatt på siste delen av turen. Ved lavere vannstand avslutter vi med ”Vaskemaskinen”. Etterpå blir det varm dusj og kaffe/te og saft i grillhuset på basen. Planet River tar supre bilder fra turen, og det er anledning til å se, og eventuelt kjøpe bildene.

Målgruppe for kurset:
Alle som har lyst.
Aldersgrense: 15 år.

Kursmateriell:
Vi holder alt nødvendig sikkerhetsutstyr.