D5 kystskipper - nett- og samlingsbasert



Sted: Senja videregående skole
          Troms, Lenvik / Finnsnes
Kursadresse: Gisundveien 9, 9372 Gibostad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Varighet: 10 dager
Pris: 55.000

Godkjent av sjøfartsdirektoratet og sertifisert av DNV GL. Vi tilbyr D5 Kystskipper sertifikat som et nett- og samlingsbasert tilbud. ECDIS, BRM og ARPA er inkludert i våre kurs! BKSNord arrangerer D5-kurs. Alt lærestoff ligger i D5 nettkurs, og du jobber med lærestoffet når du har mulighet.

Vi har veileder som følger deg opp og hjelper når det trengs. Vi kjører løpende opptak, og det er mulig å begynne når som helst. Samlinger gjennomføres etter påske 2024. Eksakte tidspunkt tilpasses deltagernes turnus.

Kurs og beståtte eksamener gir teoretisk kompetanse til å løse Dekksoffiser kompetansesertifikat klasse 5 (D5), Fiskeskipper sertifikat klasse B, Fritidsskippersertifikat D5L eller Fiskeskipper sertifikat klasse C, avhengig av behov og fartstid. Vi er godkjent av Sjøfartsdirektoratet og sertifisert av DNV GL.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker D5 Kystskipper sertifikat eller Fiskeskipper klasse B

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursmateriell

Eksamen/sertifisering:
Ved beståtte eksamener har man det teoretiske grunnlaget for å løse ut Dekksoffisersertifikat klasse 5, kjent som Kystskippersertifikat eller Fiskeskipper klasse B. Kurset kan og benyttes for å løse ut Fritidsskippersertifikat D5L