Pilateskurs for nybegynnere i Oslo

Personlig trening

Vi tilbyr personlig trening. Hos oss er det tilpasset, målbevisst og helhetlig. Vil du komme i gang med nye treningsvaner, rehabilitere en idrettsskade, eller finpusse teknikk og vite at du gjør det riktig i gruppetimene? Våre erfarne instruktører kan hjelpe deg å finne de beste løsningene for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 til 10 klipp Fra 1.100 kr

Pilates matte

Vi tilbyr Pilates matte. Dette er rolig og effektiv trening av kjernemuskulatur i mage, rygg, hofter, rumpe og lår. Vi trener også opp fleksibilitet i ryggsøylen og hoftene og styrke i skuldre og nakke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 måneder Fra 990 kr

Pilates Reformer - privat/små grupper

Vi tilbyr Pilates Reformer. Dette er den ultimate funksjonelle treningen og en meget effektiv måte å trene Pilates på. Treningen muliggjør tett personlig oppfølging for raske og effektive resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 måneder Avtales kr

Pilates for voksne og seniorer

Vi tilbyr kurs i pilates for voksne og seniorer. Dette er en øvelsesform som er fokusert på å bygge styrke, bedre fleksibilitet og smidighet, og bidra til å forebygge skader. Den omfatter en serie kontrollerte bevegelser som engasjerer både kropp og sinn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 15 uker 2.900 kr

Personlig trening på pilates-apparater

Den originale og optimale måten å trene Pilates på!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10 timer 8.200 kr

(UT)PUST

Tenker du på hvordan du puster? Pusten påvirker kropp og sinn mer enn du aner……. Pusten påvirker nervesystemet vårt, spesielt det autonome nervesystemet som regulerer kroppslige funksjoner som hjerterate, blodtrykk, fordøyelse og pustefrekvens. Det autonome nervesystemet har to grener: den sympa

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 449 kr

Bli med på online Pilates trening

Tren fra hjemmekontoret, i stuen, på hytta, på besøk sammen med venner... Har du dekning så har du oss på skjermen din! Tren så mye du vil

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 995 kr

Pilates – klassisk boost på en søndag

Gi deg selv en real Pilatesboost på matten! Søndag er kose- og ladedag, og jeg kan ikke tenke meg en bedre aktivitet enn å møte deg på matten. Vi skal trene, terpe, bygge og strekke i 2 timer, og du kommer til å føle ny og fresh, og full av ny pilates glede og kunnskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 429 kr

Release & Restore – bort med stress og spenninger, inn med ny ene

I klassen Release & Restore inviterer vi til en 90 minutters workshop med fokus på å lade batterier, gi slipp på spenninger og vondt’er i kroppen. Vi skal bruker ulike baller, ruller og pusteteknikker for å bli kvitt muskelspenninger helt fra tærene til hodet, så både muskler, ledd og bindevev blir

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 399 kr