Coachingkurs for ledere

Coachende lederskap - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i coachende lederskap. Kurset har fokus på kompetanse utvikling og selvledelse. Kurset inneholder øvelser, læring og lederverktøy som du kan anvende i rollen som leder og medarbeider, så vel som i andre roller.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måned 9.500 kr

NLP & Business Coach utdanning (160 CPD poeng)

Ønsker du å arbeide profesjonelt med coaching og kommunikasjon? Bli en motivator som hjelper andre gjennom coaching, selvledelse og engasjement. Utvikle deg selv som profesjonell coach og mental trener.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.09.2024 1 år12.09.2024

Coaching

Vi tilbyr coachingkurs - støttende kommunikasjon i praksis. Du er ikke alene. En samtalepartner eller en coach kan være en god støtte for å arbeide med jobbrelaterte forhold.eller private relasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager 9.600 kr

Coachende lederskap - bedriftsinternt seminar

Vi tilbyr bedriftsintern workshop for dere som vil lære mer om coachende lederskap. Dagen er spekket med praktiske verktøy. Dere lærer enkle coaching teknikker, får gode kommunikasjons verktøy og lærer hvordan dyrke frem vinnende vaner. En topp workshopsamling for ledergrupper og teamledere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager avtales kr

Ledercoaching - bedriftsinternt

Vi tilbyr ledercoaching for bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 ganger over ca 3 - 6 mnd. Avtales kr

Core NLP Coaching & Leadership Mastery

Core NLP Coaching & Leadership Mastery er en målrettet utdanning som bygger på de to tidligere nivåene. Utdanningen vil bringe deg i den beste posisjon til et bredt sortiment av jobbmuligheter som handler om utviklings & forandrings-arbeid med mennesker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Halden Halden 12.09.2024 12 dager12.09.2024 37.500 kr

Ledercoaching

Vi tilbyr kurs i ledercoaching. I denne eksklusive coachingpakke får du muligheten til 8 hele dager «face to face» coaching med John Tolmie som din guide, i det som er en dyp personlig forandrings og utviklingsprosess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Halden Halden 4 moduler a 2 x 6 timer

Kvinner i ledelse

En jordnær og praktisk tilnærming til coaching og kommunikasjon for kvinner i ledelse. Eksklusiv mulighet for 6-8 deltagere. Med naturen på Norefjell som støttespiller og energipåfyll. Personlig oppfølging etter kurset med telefoncoaching/veiledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager

Ledercoaching

Vi tilbyr coaching for ledere. Motiverende og inspirerende lederskap gir resultater. Å være leder på toppnivå kan ofte være en ensom jobb. Det stilles store krav og forventninger til prestasjon, organisering og resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Fra 1 time Fra 1.600 kr

Mindfulness / oppmerksomt nærvær - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs og foredrag om mindfulness / oppmerksomt nærvær for bedrifter. I et samfunn med stadig økende endringer, omlegginger og økende krav til helse, miljø og sikkerhet, har fokus på mestring av stress blitt et satsingsområde for mange bedrifter og organisasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales Avtales kr

Stresshåndtering i forebyggings perspektiv - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs og foredrag om stresshåndtering i forebyggings perspektiv for bedrifter. I et samfunn med stadig økende endringer, omlegginger og økende krav til helse, miljø og sikkerhet, har fokus på mestring av stress blitt et satsingsområde for mange bedrifter og organisasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales Avtales kr

Stressmestring / Terapeutisk yoga - kveld eller formiddag

Kurset har fokus på lette øvelser for avspenning, med parallell oppmerksomhet på pust og meditasjon. Kurset passer for alle som ønsker mykhet, tilstedeværelse og ro, men er spesielt tilrettelagt deg som har psykiske og fysiske utfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker 1.800 kr

Praktisk forhandlingsteknikk - Bedrifter

Hvordan håndtere utfordrende forhandlinger? Hvordan fremstå som profesjonell forhandler? Hvordan vinne forhandlinger? Kursdeltakere får læring som kan brukes i svært mange sammenhenger. Kursholder har over 30 års erfaring med anbud og salg, samt 13 års erfaring som salgscoach!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>