Mental trening for hund i Oslo

Aktiviseringskurs

Hunder elsker å bruke snuten, kroppen og hodet sitt! En hund som får utløp for energien sin på naturlig måte er tilfreds, føler mestring og har lavere risiko for å utvikle uønsket atferd

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 4 kvelder 2000 kr
Oslo, St.Hanshaugen Oslo, St.Hanshaugen 4 kvelder 2000 kr

GoodDog Academy Atferdspesialist

Dette er utdannelsen for deg som virkelig ønsker fordype deg i atferdens spennende verden! Vårt mål er at du skal få flere verktøy i din kunnskapsboks og å føle deg trygg på når og hvordan du best bruker dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 8 helger 35.000 kr

GossipDog

Ved å lære hunden din å melde ute på tur, får du en hund som løper tilbake til deg ved møtende folk og dyr, passerer dem pent, og unngår å være til sjenanse for andre i skogen eller langs veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 2 kvelder 1.000 kr

Innkallingskurs - Hundekurs

Det er nødvendig å ha en sikker innkalling på hunden for å kunne la den nyte å løpe fritt uten bånd og uten å være til bry for omgivelsene. En god innkalling vil også styrke båndet mellom deg og din hund, da den vil foretrekke å komme til deg istedenfor til alle andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 kvelder 750 kr
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 2 kvelder 750 kr

Kontakt og samarbeid med hunden

Vi tilbyr kurs i kontakt og samarbeid med hunden. Kurset starter med en introduksjon til hvordan du best former frem ønsket atferd, markerer den med god timing og bruker belønnings-plassering effektivt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 ganger 750 kr

Kul på tur

Bli med, så går vi sammen på tur! Sosialisering for både deg og hunden din. Vi finner på morsomme ting i skogen/parken/byen, og trener samtidig hundene i å være sammen med andre hunder og mennesker på en sivilisert måte. Vi kombinerer øvelsene for maks stimulans, mestring og samarbeid på turen:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St.Hanshaugen Oslo, St.Hanshaugen 1 time 350 kr

Lær hunden å hilse høflig

Vi tilbyr kurs i å lære hunden å hilse høflig. Har din hund for vane å kaste seg fram mot alle som nærmer seg, hunder som mennesker, med håp om at de er gående klømaskiner eller nye bestevenner?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 ganger 750 kr

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. For hunder som er ferdig med valpekurs, og ønsker å trene videre for å beholde kontakt og samarbeid. Unghundene trenger mestringsfølelse, forutsigbarhet og masse tålmodighet fra deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ekeberg Oslo, Ekeberg 6 ganger 2.000 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 6 ganger 2.000 kr
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 6 ganger 2.000 kr

Valpetreff

Vi tilbyr valpetreff. For valper mellom 2-4 måneder. Valpetreff er et konsept hvor nybakte hundeeiere kan sosialisere valpene sine på en trygg og hyggelig måte med faglig veiledning. Valper trenger mengder med positive sosiale erfaringer i sine første måneder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St.Hanshaugen Oslo, St.Hanshaugen 1 ganger 300 kr

Miljø og toleransekurs - hundedressur

Vi tilbyr miljø og toleransekurs. Kurset er første skritt på veien mot en ordentlig lydig og samarbeidsvillig hund. Kurset er morsomt, kreativt, spennende, utfordrende og krevende for både hund og eier. Målsetningen for kurset er å øke hundens toleranseterskel for utfordrende forstyrrelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 6 uker 2.770 kr

Miljø og toleransekurs - nivå 2

Vi tilbyr miljø og toleransekurs - nivå 2. Kurset er første skritt på veien mot en ordentlig lydig og samarbeidsvillig hund. Kurset er morsomt, kreativt, spennende, utfordrende og krevende for både hund og eier. Målsetningen for kurset er å øke hundens toleranseterskel for utfordrende forstyrrelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 2.670 kr

Hundens språk og signaler - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om hundens språk og signaler. Har du noen gang tenkt på hva hunden prøver å fortelle deg når den gjesper, legger på ørene, strammer leppa, slikker seg rundt munnen, klør seg eller for eksempel peser?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 599 kr