CND Shellac



Kursarrangør: Neglakademiet AS
Sted: Sandnes sentrum
          Rogaland, Sandnes
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 1 dag
Pris: 9.400
Neste kurs: 06.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i CND Shellac. CND Shellac er en profesjonell behandling. Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en gelelakk som gir eksepsjonell høyglans som varer i 2 – 3 uker uten riper eller avskalling.

VIL DU BLI EN PROFESJONELL CND SHELLACER?
Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen en svært slitesterk beskyttelse med nydelige farger og utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare minutter uten noen filing og skade på naturneglen.

Dette er et kurs for deg uten forkunnskaper, eller som er utdannet innen bransjen og vil jobbe med spabehandling, manikyr, lakkering og permanent lakk for både hender og føtter.

Du lærer det grunnleggende om naturneglen og bruk av gelelakken CND Shellac og som skal herdes i LED eller UV lampe på en enkel og rask måte, slik at du utvider din service ytterligere og tilfredsstiller ulike kunders behov, enten det er den perfekte lakkering som tørker umiddelbart og gir høy glans, lag på lag eller med dekorering.

Undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og praksis. Du vil få utdelt diplom etter endt kurs.

Dette lærer du:
• Stell av naturnegl, anatomi og sykdommer
• Produktlære
• Lakkeringsteknikker, ensfarget og fransk manikyr
• Layering
• Enkel dekor

Målgruppe for kurset

Dette er et kurs for deg uten forkunnskaper, eller som er utdannet innen bransjen og vil jobbe med spabehandling,manikyr, lakkering og CND Shellac.

Aldersgrense:
• Alle over 18 år kan delta

Kursmateriell

Prisen inkluderer CND LED Lampe, produktpakke og diplom.

Eksamen / sertifisering

Du vil få utdelt kursbevis etter endt kurs