Kurs i brudevals i Stavanger

Brudevals kurs, Stavanger

Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik "alle" danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 300 pr pers kr

Brudevals

Vi tilbyr Brudevals eller annen Bryllupsdans. Lær brudevals hos NJS. Dette foregår som privattimer eller i små private grupper. Ta kontakt for mer info og priser. Vi arrangerer ikke åpne kurs i brudevals, men du kan bestille privattimer i brudevals hos Henriette:tlf: 405 52 003 og Linn tlf. 408 85

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Privatundervisning i salsa og andre latinske danser

Vi tilbyr privatundervisning i salsa og andre latinske danser. Lær å danse med egen privat instruktør. Introduksjonskurs for nybegynnere - privatundervisning - bryllupsdans og showdans.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger Avtales kr

Brudevals - privatundervising

Lær brudevals hos Salsademika. Bryllupsdans er en av de mange detaljer som skal være klare før den store dagen. Planlegger du bryllup, vil du ha en del spørsmål ang. bryllupsdansen, som for eks, hva skal jeg danse, hvor kan jeg lære det, hvilken musikk skal jeg ha i mitt bryllup? osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Brudevals

Vi tilbyr dansekurs i brudevals. Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik alle danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar, og viser også hvordan valsen tilpasses engelsk vals eller wienervals.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 timer 680 pr par kr