Breakedance og hiphop (barn 11 - 15 år)



Sted: Røa
          Oslo, Vestre Aker
Kursadresse: Aslakveien 14, 0753 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager, kl 19:10 - 20:10
Varighet: 15 dager
Pris: 3.000

Vi tilbyr dansekurs i breakedance og hiphop for barn. Det legges vekt på koordinasjon med høyre / venstrebaserte koreografier, rytmikk, uttrykk samt introduksjon til lette styrke og strekk-øvelser gjennom lek. Klassene inneholder elementer av hiphop, breake, streetdance, Michael Jackson stil.

Om ART musikal og ballettskole:
Skolen startet opp i 2004 og har pr. i dag 1.300 elever mellom 2 - 60 år og ca 25 pedagoger. Skolen har ett bredt kurstilbud for alle innen sang, dans og teater. Alle elever ved skole får delta i våre elevforestillinger hver jul og sommer på Chateau Neuf. Skolen tilbyr også en unik mulighet til å være med på kompanier som har egen stor forestilling, her er det årlig audition for å komme inn.

Skolen holder seg oppdatert innen nye stilarter / musikkvalg i undervisningsklassene. Art musikal & ballettskole har 900 kvm lokaler med 6 store undervisnings studioer på Røa i Oslo. Velkommen til ett kreativt og spennende semester på Art. Vi ønsker alle nye og gamle elever velkommen til vårt unike miljø på ART.

Målgruppe for kurset:
Barn som ønsker dansekurs i breakedance og hiphop

Aldersgruppe: 11 - 15 år

Kursmateriell:
Ha på inne joggesko og klær som er lett å bevege seg i