Sikkerhetskurs offshore i Horten

NOROG førstehjelp - grunnkurs (OFA101)

Vi tilbyr NOROG førstehjelp - grunnkurs (OFA101). Målsettingen med kurset er at etter fullført kurs skal deltagerne ha kompetanse til å utføre livreddende førstehjelp, og kunne samarbeide med assistere medisinsk fagpersonell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 5 dager

NOROG Grunnleggende sikkerhet - grunnkurs

Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhet grunnkurs. Kurset skal gi grunnleggende kompetanse i sikkerhetsrutiner, sjøredning, forebygging av arbeidsulykker og aktuell verne-, brann- og redningsutstyr på innretningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 3 dager

NOROG Grunnleggende sikkerhet - repetisjon

Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhet - repetisjonskurs. Kurset skal gi deltagerne vedlikeholdt og oppdatert kompetanse innen personlig redning og førstelinje brannbekjempelse, med førstehjelp og forebyggende sikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 2 dager

NOROG Helikopterevakuering (HUET)

Vi tilbyr kurs i NOROG helikopterevakuering (HUET). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne ha tilstrekkelig kompetanse til å kunne evakuere fra et nødlandet helikopter som ligger over eller under vann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag

NOROG HLO - repetisjon (OSC1141)

Vi tilbyr NOROG HLO - repetisjonskurs (OSC1141). Målsettingen er at etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin drift-/ beredskapsfunksjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 2 dager

NOROG HLO grunnkurs (OSC1141)

Vi tilbyr NOROG HLO grunnkurs (OSC1141) for helidekkmannskap. Målsetting: Ha kompetanse innen nødvendige lover og bestemmelser - ansvarshavende myndigheter - helidekkmanualens innhold - helikopteroperasjoner - sikkerhetsrutiner - forebygging og relevante verne- brann- og redningsutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 3 dager

NOROG Livbåtfører frittfall-livbåt FF-1000 repetisjon

Vi tilbyr repetisjonskurs i NOROG livbåtfører frittfall-livbåt FF-1000. Målsettingen er at etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag

NOROG Livbåtfører konvensjonell livbåt - grunnkurs (OSE135)

Vi tilbyr grunnkurs i NOROG livbåtfører konvensjonell livbåt (OSE135). Kurset omhandler de forhold som er nødvendige for å kunne ha kommando over en livbåt ved et havari eller ulykkestilfelle hvor evakuering er påkrevd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 4 dager

NOROG livbåtfører konvensjonell livbåt - repetisjon (OSE135)

Vi tilbyr NOROG livbåtfører konvensjonell livbåt - repetisjon (OSE135). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakeren ha vedlikeholdt og videreutviklet kompetanse innen sin beredskapsfunksjon (ihht OLFs retningslinjer).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag

NOROG Søk og redningslag - grunnkurs (OFI100)

Vi tilbyr grunnkurs i NOROG søk og redningslag (OFI100). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltageren ha obligatorisk kompetanse til å bekjempe branner med tilgjengelig utstyr på plattform og fartøy. Oppnå en klar innsikt av utstyrets og egne begrensninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 5 dager

NOROG Søk og redningslag - repetisjon (OFI100)

Vi tilbyr repetisjonskurs i søk og redningslag (OFI100). Målsettingen med kurset er å vedlikeholde og videreutvikle kompetanse innen sin beredskapsfunksjon. Et representativt utvalg av innholdet i brannlagskurset tilpasset deltagernes forkunnskaper med stor vekt på praktisk trening og øvelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 2 dager

Førstehjelp grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i førstehjelp, brann, brudd, blødninger og skader. I mange offshorestillinger er det et krav om at søkere har den kunnskapen og vet hva de skal gjøre når hjelpen trengs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 5 dager 11.500 kr

Førstehjelp repetisjon

Vi tilbyr repetisjonskurs i førstehjelp. Har du gått førstehjelpskurset, må du repetere dette jevnlig for at det fortsatt skal være gyldig hvert år om du jobber offshore, hvert 2. år om du jobber på båt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 2 dager 7.000 kr

GSK Repetisjon for oljearbeidere

Vi tilbyr GSK repetisjon for oljearbeidere. Nærmer det seg 4 år siden du tok grunnleggende sikkerhetskurs? Vil du fortsette å jobbe offshore, må du fornye sertifikatet med dette kurset – før fristen går ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 29.04.2024 (+14) 2 dager29.04.2024 (+14) 10.900 kr

GSK Repetisjon for oljearbeidere med E-læring

Vi tilbyr GSK repetisjon for oljearbeidere med E-læring. Grunnleggende sikkerhetskurs må fornyes hvert 4. år, denne varianten har utvidet e-læring som reduserer varigheten på kurset med 1 dag. Vil du fortsette å jobbe offshore, må du fornye sertifikatet med dette kurset – før fristen går ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 23.04.2024 (+7) 1 dag23.04.2024 (+7) 10.900 kr

GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere

Vi tilbyr GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere. Dette er et grunnleggende og obligatorisk offshorekurs. Uansett hvilken stilling du skal ha, må du ha dette kurset på plass før du kan begynne i jobb på en plattform.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 3 eller 4 dager fra 16.800 kr

GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere med E-læring

Vi tilbyr GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere med E-læring.Dette er et grunnleggende og obligatorisk offshorekurs med utvidet e-læring som reduserer varigheten på kurset med 1 dag. Uansett hvilken stilling du skal ha, må du ha dette kurset på plass før du kan begynne i jobb på en plattform.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 22.05.2024 (+7) 3 dager22.05.2024 (+7) 17.600 kr

Helikopterevakuering

Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering. Helikopterevakuering er vanligvis en del av GSK - sikkerhetskurs for oljearbeidere, men tilbyes som et eget kurs for de som bare mangler denne delen av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag 7.000 kr

HLO - Helidekk grunnkurs

Vi tilbyr HLO - Helidekk grunnkurs. Lær dagligdagse operasjoner som å hjelpe folk trygt til og fra helikopter, og om sikkerhet og hvordan takle vanskeligheter og nødssituasjoner. Kurset er godkjent av Norsk olje og gass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 3 dager 20.500 kr

HLO - Helidekk repetisjon

Vi tilbyr HLO - Helidekk repetisjonskurs. Kurset fornyer sertifikatet ditt. Frisk opp det du lærte på grunnkurset og lær av de andre kursdeltakernes erfaringer og få fornyet sertifiseringen din. Kurset er godkjent av Norsk olje og gass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 2 dager 11.100 kr

Livbåtfører konvensjonell livbåt grunnkurs - OSE135

Vi tilbyr grunnkurs i livbåtfører konvensjonell livbåt - OSE135. Kvalifiserer deg til beredskapsoppgaven som konvensjonell livbåtfører på en rigg eller plattform. Lær å ta kommando over en livbåt ved en ulykke som krever evakuering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 4 dager 13.100 kr

Livbåtfører konvensjonell livbåt repetisjon - OSE135

Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører konvensjonell livbåt - OSE135. Repeterer og vedlikeholder kunnskapen din som konvensjonell livbåtfører på en rigg eller plattform. Hver 24. måned skal man vedlikeholde og videreutvikle kunnskapene sine som livbåtfører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag 4.700 kr

Rederiets sikringsoffiser

Dette kurset dekker kravene til opplæring av personer som skal tjenestegjøre som Company Security Officer i henhold til ISPS-koden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 21.05.2024 (+2) 2 dager21.05.2024 (+2) 9.100 kr

Søk og redning

Vi tilbyr kurs i søk og redning. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 5 dager 19.300 kr

Søk og redning repetisjon

Vi tilbyr repetisjonskurs i søk og redning av kunnskapene du lærte i søk og redningslag. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 2 dager 12.200 kr

Compressed Air Emergency Breathing System (CA - EBS)

Vi tilbyr kurs i Compressed Air Emergency Breathing System (CA - EBS). Denne opplæringen dekker kravene opplæring i CA-EBS for personer som skal fly offshore på britisk sektor, i henhold til OPITO standard 5902.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 2 timer 3.400 kr

Grunnleggende sikkerhetskurs (GSK) repetisjonskurs m/e-læring

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon m/e-læring. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell som har beredskapsoppgaver i henhold til Offshore Norge sin retningslinje 002.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag oppmøte + 1 dag e-læring 10.600 kr

Grunnleggende sikkerhetskurs offshore

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore. Denne opplæringen dekker kravene til grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 3 dager 17,600 kr

Grunnleggende sikkerhetskurs offshore - repetisjon

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 2 dager 10.900 kr

Grunnleggende sikkerhetskurs offshore - repetisjon m/e- læring

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon m/e læring. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag 10.900 kr

Helikopterevakuering (HUET)

Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering (HUET). Målsettingen er at etter endt kurs skal deltakerne ha tilstrekkelige ferdigheter og kunnskaper til å kunne evakuere fra et nødlandet helikopter som ligger over eller under vann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten, RS Sjørednings... Horten 1 dag 7.400 kr
Horten, Horten 1 dag 7.400 kr

HLO grunnkurs (OSC1141)

Vi tilbyr HLO grunnkurs (OSC1141). Dette kurset er for personell som skal inneha stilling som brannvakt, helivakt eller HLO på skip eller offshoreinnretning. Kurset gjennomføres på 3 dager, e-læring gjennomføres i forkant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 25.09.2024 (+1) 3 dager25.09.2024 (+1) 29,900 kr

HLO grunnkurs (OSC1141) engelsk

Vi tilbyr HLO grunnkurs (OSC1141) på engelsk. Dette kurset er for personell som skal inneha stilling som brannvakt, helivakt eller HLO på skip eller offshoreinnretning. Kurset gjennomføres på 3 dager, e-læring gjennomføres i forkant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 25.09.2024 (+1) 3 dager25.09.2024 (+1) 28,900 kr

HLO repetisjonskurs (OSC1141) engelsk

Vi tilbyr HLO repetisjonskurs (OSC1141) på engelsk. Kurset er for personell som skal oppdatere sin opplæring for stilling som brannvakt, helivakt eller HLO på skip eller offshoreinnretning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 26.09.2024 (+1) 2 dager26.09.2024 (+1) 15,600 kr

Liten MOB båt grunnkurs (OSE114)

Vi tilbyr liten MOB båt grunnkurs (OSE114). Mørkekjøring er en del av kurset, og det påføres kursbeviset om mørkekjøring har blitt gjennomført.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 25.06.2024 (+3) 4 dager25.06.2024 (+3) 17,300 kr

Liten MOB båt repetisjonskurs (OSE114)

Vi tilbyr liten MOB båt repetisjonskurs (OSE114). Kurset gjennomføres uten nattsøk / mørkekjøring, dette kan tas som eget kurs for de som har behov for det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 08.05.2024 (+4) 1 dag08.05.2024 (+4) 9.800 kr

Livbåtfører konvensjonell livbåt grunnkurs (OSE135)

Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell livbåt grunnkurs (OSE135) for personell som skal tjenestegjøre som livbåtmannskap eller livbåtfører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 22.04.2024 (+1) 4 dager22.04.2024 (+1) 13.800 kr

Livbåtfører konvensjonell livbåt repetisjon (OSE 135)

Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell livbåt repetisjonskurs (OSE 135). Et representativt utvalg av innholdet i livbåtførerkurset tilpasset deltagernes forkunnskaper med stor vekt på praktisk trening og øvelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 06.05.2024 (+5) 1 dag06.05.2024 (+5) 5.600 kr

Skuldermåling

Vi tilbyr kurs i skuldermåling. Dette er påkrevd av britiske luftfartsmyndigheter for personell som skal fly i britisk sektor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 1 dag 950 kr

K-Bridge ECDIS familiarization course, remote

We provide K-Bridge ECDIS familiarization course, remote. The course will be conducted remotely with online live instructor through Video conferencing, and the participants will get access to K-ECDIS SW 8 software running on a simulator.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 06.06.2024 2 days06.06.2024 10.100 kr

PRS - shuttle tanker operator course

We provide PRS - shuttle tanker operator course.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Horten Horten 04.06.2024 4 days04.06.2024 25.000 kr

Arbeidstillatelse og sikker jobb analyse - Norsk og engelsk

Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 160 kr

FSE høyspenning offshore - Engelsk, polsk, russisk, estisk

Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i offshore høyspenningsanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 600 kr

FSE lav- og høyspenning offshore - Engelsk og norsk

Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 1.050 kr

FSE lavspenning Offshore - Engelsk, polsk, russisk, estisk

Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 600 kr

Skreddersydde sikkerhetskurs etter ditt behov

Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr

FSE Høy og lavspenning offshore - e-læring

Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning offshore som e-læring. FSE høy og lavspenning med førstehjelp - uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 1.050 kr

FSE Høy og lavspenning offshore - e-læring (engelsk)

Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning offshore som e-læring på engelsk. FSE høy og lavspenning med førstehjelp - uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 1.050 kr

FSE Høy og lavspenning offshore quick qualify - e-læring

Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning offshore quick qualify som e-læring. FSE med førstehjelp - uten praktisk HLR. Ved å designe et kurs spesifikt basert på tilbakemeldingene dine på spørsmålene våre, er dette kurset den mest effektive opplæringen som er tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 - 5 timer 1.050 kr

FSE Høy og lavspenning offshore quick qualify, e-læring (engelsk)

Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning offshore quick qualify som e-læring på engelsk. FSE med førstehjelp - uten praktisk HLR. Ved å designe et kurs spesifikt basert på tilbakemeldingene dine på spørsmålene våre, er dette kurset den mest effektive opplæringen som er tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 - 5 timer 1.050 kr

FSE Lavspenning offshore - e-læring

Vi tilbyr e-læringskurs i FSE lavspenning offshore med førstehjelp uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore. I tillegg behandles sikkerhetsfilosofi, skadetyper forårsaket av elektrisitet og behandling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 600 kr

FSE Lavspenning offshore - e-læring (engelsk)

Vi tilbyr e-læringskurs i FSE lavspenning offshore med førstehjelp uten praktisk HLR på engelsk. Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore. I tillegg behandles sikkerhetsfilosofi, skadetyper forårsaket av elektrisitet og behandling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 600 kr

FSE Lavspenning offshore quick qualify - e-læring

Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning offshore quick qualify som e-læring. FSE lavspenning med førstehjelp - uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 4 timer 600 kr

FSE Lavspenning offshore quick qualify - e-læring (engelsk)

Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning offshore quick qualify som e-læring på engelsk. FSE lavspenning med førstehjelp - uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 4 timer 600 kr

K-Chief 600 Basic - e-learning

We provide e-learning course about K-Chief 600 Basic. The course gives participants a basic understanding of how to operate and maintain the Alarm, Control & Monitoring system: hardware design, location of hardware components.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 day 4.800 kr

Internet of things (IOT) for maritim industri - online

Vi tilbyr onlinekurs i internet of things (IOT) for maritim industri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 dager à 4 timer

Safe cargo transport & handling - online

Vi offer online-course in safe cargo transport & handling. This course provides training for masters, chief engineers, officers and any person with immediate responsibility for loading, discharging and care in transit or handling of cargo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 timer 12.500 kr

Safe cargo transport & handling for deck crew - online

Vi tilbyr onlinekurs om safe cargo transport & handling for deck crew. Safe cargo transport & handling (SCTH) for dekksmannskap har 1 dags varighet og omhandler viktige element fra 3-dagers kurset med samme navn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 uke 4.900 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>