Her finner du forskjellige vinkurs som setter deg i stand til å velge riktig vin til den maten du spiser. En vin som smaker veldig godt til en type mat, kan smake helt annerledes når den blir servert til noe annet. Meld deg på et vinkurs i dag!
Vi erbjuder kurser i Amaroneprovning med ost & charkbricka. Den här fredagen smakar vi på noga utvalda Amarone viner! Smaken på Amarone är typiskt fyllig med härliga toner av packad mörk frukt, russin och choklad med lång och stor eftersmak.
Vi erbjuder kurser i Baroloprovning med aperitivo. Den här fredagen smakar vi på noggrant utvalda viner från en av Italiens allra finaste regioner, Piemonte! Under kvällen får ni smaka på flera viner från småskaliga producenter av just Barolo, alla med sin egen karaktär.
Vi erbjuder kurser i Bubbelprovning med ost & charkbricka. Vi smakar oss igenom det bästa som Italien har att erbjuda när det det gäller mousserande- som på en bubbelresa genom Italien ni sent kommer att glömma!
Vi erbjuder kurser i Vinresan genom Italien – 2 tillfällen. Med hjälp av noggrant utvalda viner från Italiens alla håll och kanter tar vi med er på en Vinresa genom Italien. Under två kvällar rör vi oss från norr till söder för att smaka på Italien.
Diploma ved Beverage Academy er Norges første komplette drikkevarefaglige fagutdanning i de 4 fagområdene vin, øl, brennevin og kaffe. Det betyr at du tar alle de 4 drikkevarefaglige utdanningene ved Beverage Academy under ett.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på fransk vin. I kursserien vil du lære om fransk vin generelt, historikk, klassifiserings-systemet, vindistriktene, druesorter, produksjonsmetoder og mye mer. Kurset omfatter prøving av relevante viner fra hele Frankrike.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på italiensk vin. Beverage Academy har gleden av å invitere til en komplett kursserie om de italienske vinregionene. Dette er kurset der du lærer det meste om italiensk vin!
Vi tilbyr introduksjonskurs til fransk vin. Frankrike er et av de mest betydningsfulle vinland i verden, og er selve foregangslandet for utviklingen av moderne kvalitetsvin. Synes du det er vanskelig å få oversikten over de franske vintypene og distriktene?
Vi tilbyr introduksjonskurs til italiensk vin. Italia har i en årrekke vært det mest populære vinlandet for norske vinkjøpere, og er kanskje verdens mest mangfoldige vinland.
I dette kurset får du analysere smak og aroma i vin, med utgangspunkt i 2 kjente druesorter dyrket i ulike deler av verden. Det hele er trygt veiledet av en vinlærer ved en profesjonell fagskole. Hva er din type vin? Cathinca Dege vil hjelpe deg til å finne bedre frem til din foretrukne vinstil.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset for nybegynnere - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset for nybegynnere - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset som samlepakke - modul 1 og modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om dessertvin og andre kule viner. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, enklere blir det ikke. Vi gjennomgår totalt 6 viner i dessertvin og andre kule viner, 2 viner i hver modul - du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen - også i hver modul.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset samlepakke - modul 1 og 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvordan smake på vin. Her kan du enkelt lære litt om hvordan du skal se, lukte og smake på en vin for å få mest mulig glede av den. Det er ganske enkelt å vite om du liker en vin eller ikke når du først har smakt den.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om verdens mest berømte røde druesort Cabernet Sauvignon. Dette er en meget populær druesort som i tillegg regnes for å være verdens beste rødvinsdrue, mye grunnet de samme a°rsaker som med Chardonnay.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om Chardonnay. Her kan du lære litt om verdens mest berømte hvite druesort Chardonnay. Druesorten Chardonnay trives nesten overalt, er lett a° dyrke og er hardfør.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 3. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs På Druen for nybegynnere som samlepakke modul 1, 2 og 3. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset samlepakke - modul 1 og 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvordan man sabler champagne. Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hole har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent for forskjellige medier.
Vi tilbyr vinkurs om Burgundere - hvite vidundere for bedrifter. Burgund / Bourgogne i Frankrike er velkjent for sine gode og hvite viner, hovedsakelig laget på Chardonnay druer.
Vi tilbyr kurs om Champagne spesielt og musserende viner generelt for bedrifter. Munkene var de første som fremstilte vin med kullsyre. Senere er det blitt en festdrikk, og vi kombinerer litt læring med den deilige følelsen som denne gode vinen gir. Vi presenterer både «ekte vare» og musserende.
Vi tilbyr vinkurs med fordypning i vinens egenskaper for bedrifter. Vinsamler, medlem av en vinklubb, eller bare oppriktig interessert? For deg tilbyr vi et fordypningskurs med detaljert informasjon om druens egenskaper, vinens ulike produksjonsmetoder og ulike former for lagring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hva det er med de Italienske rødvinene vi liker så godt. Piemonte og Toscana distriktene kjenner de fleste. Fruktige og smaksrike, men også tyngre viner som Amaronevin er populære. rødvinsgodbit.
Vi tilbyr kurs om hvite og røde hverdagsviner, hvordan velge for bedrifter. Vi har alle forskjellig smak, og opplever smaker ulikt. Så hvordan skal man gå frem for å finne gode smakskombinasjoner mellom vin og mat?
Vi tilbyr vinkurs om Syrah - en drue som reiser mye for bedrifter. Druer flytter seg med menneskene og tar preg av klima, jordsmonn og ikke minst vinbondens behandling av vinen etter pressing. Syrah-druen finner vi nesten overalt og den trives lett og tar preg av sitt miljø.
Vi tilbyr reise til Paris. Salon Wine og VINEXPO er slått sammen til en stor messe i Paris EXPO, Porte de Versaille. Vårt team lager et skreddersydd opplegg for deg og din gruppe. Få faglig påfyll og opplev Paris på sitt mest magiske.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økologiske viner, hva er det, og merker vi forskjellen. Trenden brer om seg: den nye generasjonen vindyrkere velger økologisk dyrkingsform. Tre definisjoner brukes: Biodynamisk, Organisk, eller NaturVin.
Bourgogne-vinene kommer fra høydedragene som strekker seg fra Dijon i nord til Lyon i sør. De mest kjente områdene er Côte de Nuits og Côte de Beaune, samt Mâcon og Beaujolais.
I det nordøstlige hjørnet av Frankrike ligger Alsace avskjermet av Vosgesfjellene i vest og Rhinen i øst. Bortsett fra en minimal fremstilling av rødvin og rosé, er dette et område for hvite, tørre viner samt god musserende, AOC Crémant d’Alsace.
Bordeaux-vin kommer fra et stort område rundt byen Bordeaux i Sørvest-Frankrike. Fra nord til sør er området 105 km – fra øst til vest 130 km.
Champagne-distriktet ligger 10-15 mil nordøst for Paris, rundt de store byene Reims og Epernay. Vinen er frisk og syrlig, men ville neppe oppnådd sin store berømmelse (og sine høye priser) hvis den ikke hadde gjennomgått den spesielle annengangsgjæringen .
Vi tilbyr vinturer i Frankrike. I vid forstand er vel alle turer til Frankrike nærmest for vinturer å regne. Hvert måltid får naturlig følge av dertil egnet vin, og hver region serverer gjerne sine gastronomiske spesialiteter med godt følge av lokale viner.
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking for bedrifter. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr vinkurs om viner fra hele verden (Alsace, Bourgogne, Rioja, Piemonte, Stellenbosch...) Sammenlign samme druetype fra forskjellige verdensdeler.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner for bedrifter. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!