Mediehåndtering, PR og forholdet til media - bedriftsinternt



Kursarrangør: Hovdan.Com
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i mediehåndtering, PR og forholdet til media for bedrifter. Mediedekning kan man ikke bestille eller kreve. Det krever målrettet innsats. Profesjonell mediekontakt og mediehåndtering er viktig for alle virksomheter. Og det er et håndverk vi kan!

Pressekontakt, pressehåndtering og forholdet til media:
Redaksjonell omtale er mer troverdig enn annen type markedsføring. Ofte er det også langt rimeligere. Når mediene selv tar kontakt, er det sjelden for å skrive om gode nyheter. De gode historiene må du som oftest fortelle selv og gjøre mediene oppmerksom på. Aktivt og strategisk mediehåndtering påvirker journalistene til å dekke dine saker og med dine vinklinger. Proff mediekontakt er målbevisst planlegging og arbeid over tid. Og det forutsetter at du kan mediekontakt og kjenner samspillet mellom informant og redaksjon. Det gjør vi i Hovdan.Com AS.

Håndtere sosiale medier:
Sosiale medier er blitt en svært viktig og krevende arena for de fleste organisasjoner. Facebook er i dag Norges desidert største mediekanal. Vi kan bistå virksomheten med å forbedre synlighet og engasjement på sosiale medieplattformer, herunder håndtering av kommentarer, anmeldelser og trolling på nett.

Hovdan.Com kan mediekontakt og PR:
• Vi kjenner igjen en god mediesak og vet hvordan den skal presenteres
• Vi vet hvilke vinklinger som "går hjem" hvor
• Vi vet hva som kreves av en informant
• Vi kan kontaktarbeid og planlegging
• Vi utformer og tilpasser budskap
• Vi vet hvilke mediekanaler du bør prioritere
• Vi kan multimedia-produksjon og publisering
• Vi vet hvordan journalister tenker og jobber
• Vi identifiserer dine beste mediesaker
• Vi tilpasser budskapet til dine mål og dine målgrupper
• Vi kan sosiale medier

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Vis flere tilsvarende kurs: