Bassgitar for ungdom - nybegynner nivå 1 (12 - 16 år)



Kursarrangør: AKKS
Sted: Buranhus Musikksenter
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Gamle Kongevei 30, 7043 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager kl 17:00 - 18:30
Varighet: 1 kveld pr uke over 6 uker
Pris: fra 2.000

Vi tilbyr bassgitarkurs for ungdom på nybegynner nivå 1. Basskurset hos AKKS legges opp etter dine evner, ønsker og forventninger. Enten du aldri har rørt en bass før, eller har mye erfaring, vil timene skreddersys til å passe for deg.

Innhold:
I timene vil vi jobbe med forskjellige tilnærmingsmåter til bassistrollen. Målet er at du skal kunne bli en selvstendig musiker og bassist, og i timene vil du lære om de verktøyene en bassist har tilgjengelig. Du kan bestemme selv hva repertoaret skal være, men vi vil også komme inn på viktige låter og bassganger i rock, pop, funk og jazz fra 60-tallet og opp til i dag.

Vi bruker dette repertoaret til å lære deg de grunnleggende elementene i bass-spill, slik som rytmikk, groove, tonalitet og teknikk osv. For de som ønsker det er det også mulig å jobbe med improvisasjon og solospill. Meld dere på som gruppe, eller alene. Vi setter sammen grupper på 3 - 6 etter nivå og alder.

Litt om instruktøren:
Oda Kristine Øygard Steinkopf er en kontra- og el-bassist som om et år har en bachelor i utøvende jazz ved NTNU. Hun har vært innom både sang, fiolin og piano før bassen tok overhånd. Hun spiller i band som blant annet Skurkar, Starlight Big Band og Steinkopf trio. Hun liker å skrive egne låter og synger og spiller samtidig. Et av hennes store forbilder er Esperanza Spalding. Hun spiller mest ulike jazz sjangrer, men digger både rock, funk og pop og andre sjangrer som måtte dukke opp!

Priser:
2 050 kr. Kursavgift for alle under 26 år / student inkl. medlemskap i AKKS 2024
2 000 kr. Kursavgift for alle under 26 år / student AKKS-medlem 2024
3 500 kr Kursavgift for alle som ikke ønsker medlemskap i AKKS

Målgruppe for kurset:
Ungdom som vil lære å spille bassgitar

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 12 år

AKKS-stipendet:
Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder alle under 26 år.