Kurs i barnedans i Drammen

Barnedans 3 - 4 år

Undervisningen inneholder noe danseteknikk, mye rytme, improvisasjon i leken form, utvikling av kroppskontroll gjennom forskjellige typer musikk og dansestiler. Barna lærer også enkle dansekombinasjoner. Dansen gir selvtillit, samhørighet og fysisk glede og utfoldelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Kreativ lek og dans - barn 3 år

Vi tilbyr kreativ lek og dans for 3-åringer. Bevegelse og rytme er noe alle små barn liker veldig godt. Elevene vil komme til å utvikle kroppsbeherskelse gjennom bevegelse, og bedre rytme gjennom både dans og instrumenter. Vi bruker en del rekvisitter i dansen for å ha det ekstra gøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Minijazz barn 6 - 8 år

Vi tilbyr kurs i minijazz for barn i alderen 6 - 8 år. Dette kurset er en innføring i dans, hvor de lærer grunnleggende teknikk fra både jazz, moderne og klassisk. Her trener vi også på både styrke og stretching.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Barnedans 3 - 6 år

Vi tilbyr barnedans Alle barn er hjertelig velkommen til å lære enkle trinn i standard og latin (Vals, Samba, Cha Cha Cha) + morsomme barnedanser. Vi har løpende inntak av dansere på kursene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 måneder 950 kr

Dans nybegynnerkurs for barn - Skal Vi Danse 6 -12 år (Gratis*)

På disse kursene vil man lære de vanligste dansene som man ser i programmet ´´skal vi danse´´. vals, samba, chacha + fler. Konkurranse trening for våre yngste konkurransedansere i latin og standard. *Kurset er gratis, du betaler kun medlemskap i klubben som dekker forsikringer etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 måned 250 kr