Bachelor ved Deakin University - Australia



Sted: Utlandet, Australia
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon og kursbetingelser

Vi tilbyr Bachelor ved Deakin University i Australia. Kunne du tenkt deg å studere i en av verdens beste byer? Melbourne i Australia har vært på topplisten i mange år over verdens beste byer, hvor noen av kriteriene som skårer høyest er kulturtilbud, lykkefølelse, mat og drikke.

Litt om Deakin University:
Deakin University har 4 campus i staten Victoria og Burwood campus, som er det største med 30.000 studenter, ligger ca 30 minutter fra Melbourne sentrum. Her finner du restauranter, kaféer, parker, studieområder og fasiliteter i toppklasse. TV-, lyd-, og filmstudioer har alt av det nyeste utstyret og er oppført som egne selskap hvor TV-industrien ukentlig sender direkte fra lokalene på Burwood. I produksjonen jobber profesjonelle tett med studenter innenfor film, design, musikk osv.

Deakin er kjent for å sette standard for støtte og veiledning. Datasalene har 24-timers support og du får karriereveiledning fra du ankommer. Alle forelesninger blir gjort tilgjengelig via videostreaming og du kan laste dem ned via podcast. Deakin University befinner seg i dag i topp 1% av alle de beste universitetene i verden og har skåret høyt i en årrekke på tilfredsstillelse blant studentene.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å ta Bachelor ved Deakin University i Australia