Arabisk språkkurs i Oslo

Her finner du språkkurs i arabisk for både nybegynnere og viderekomne. Lær arabisk språk gjennom selvstudium på mp3 eller cd-rom, eller ta et arabisk kurs som privatundervisning eller klasseromsundervisning. Finner du ikke et arabisk kurs som passer for deg, oppfordrer vi deg til å ringe oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Arabisk for alle - hvilket som helst kurs - online eller på skole

Vi tilbyr språkkurs i arabisk på alle nivåer - hvilket som helst kurs og når og hvor som helst nettbasert / online på Skype el. på skolen. For mer informasjon ta gjerne kontakt med arabisk skole i Oslo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 time 300 kr

Arabisk innføringskurs for unge og voksne

Vi tilbyr innføringskurs i arabisk for unge og voksne. Hovedmålet er innføring i lydlære og bokstaver og deretter lærer man ord og setninger. Da innføres etterpå skriftspråk slik at deltakerne kan lese og skrive litt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.04.2024 22.04.2024 3.500 kr

Arabiskkurs for unge og voksne - trinn 1

Vi tilbyr språkkurs i arabisk trinn 1 for unge og voksne. Målsettingen er å kunne fortelle om seg selv og familien sin og å stille spørsmål. Kunne fortelle hva man har gjort, gjør og hva man skal gjøre i fremtiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3.000 kr

Arabiskkurs for unge og voksne trinn 1 - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i arabisk for unge og voksne trinn 1. Målet er å kunne fortelle om seg selv og familien sin og å stille spørsmål. Kunne fortelle hva man har gjort, gjør og hva man skal gjøre i fremtiden. Snakke om yrker og nasjonalitet. Bestille mat, beskrive ting, mennesker og dyr mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 48 timer 9.000 kr

Arabiskkurs for unge og voksne trinn 2

Vi tilbyr språkkurs i arabisk for unge og voksne på viderekomne nivå - trinn 2. Kursdeltakerne skal jobbe mye med lytting, uttale og leseferdigheter. I tillegg lærer de å skrive bokstaver og skrive enkelte ord og setninger. De skal samtidig få hjemmelekser for å øve hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3.000 kr

Arabiskkurs for unge og voksne trinn 2 - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i arabisk for unge og voksne på viderekomne nivå - trinn 2. Kursdeltakerne skal jobbe mye med lytting, uttale og leseferdigheter. I tillegg lærer de å skrive bokstaver og skrive enkelte ord og setninger. De skal samtidig få hjemmelekser for å øve hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka Avtales kr

Lær Den Hellige Koranen.

Kurs i Den Hellige Koranen i gruppe og i 6 mnd. For mer informasjon ta gjerne kontakt med arabisk skole.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 6 måneder 9000 kr

Arabisk innføringskurs for unge og voksne - online via Skype

Vi tilbyr innføringskurs i arabisk for unge og voksne som online-kurs via Skype. Hovedmålet er innføring i lydlære og bokstaver og deretter lærer man ord og setninger. Da innføres etterpå skriftspråk slik at deltakerne kan lese og skrive litt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 timer over 10 uker fra 3.000 kr

Arabiskkurs for unge og voksne trinn 1 - online via Skype

Vi tilbyr språkkurs i arabisk for unge og voksne trinn 1 som online-kurs via Skype. Målsettingen er å kunne fortelle om seg selv og familien sin og å stille spørsmål. Kunne fortelle hva man har gjort, gjør og hva man skal gjøre i fremtiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 timer 6.000 kr

Arabiskkurs for unge og voksne trinn 2 - online via Skype

Vi tilbyr språkkurs i arabisk for unge og voksne på viderekomne nivå trinn 2 online via Skype. Kursdeltakerne skal jobbe mye med lytting, uttale og leseferdigheter. I tillegg lærer de å skrive bokstaver og skrive enkelte ord og setninger. De skal samtidig få hjemmelekser for å øve hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6.000 kr

Lær å lese / forstå Den Hellige Koranen - online via Skype

Vi tilbyr kurs om å lære og lese / forstå Den Hellige Koranen som online-kurs via Skype. For mer informasjon ta gjerne kontakt med arabisk skole.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Berlitz Live Online - arabisk språkkurs via internett

Vi tilbyr språkkurs i arabisk via internett. I Berlitz Virtual Classroom undervises dine ansatte av en instruktør som har språket de skal lære som morsmål, i live, online leksjoner. Kombinert med online kursmateriell utgjør Berlitz Virtual Classroom den perfekte læringsmetoden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 timer Ta kontakt kr

Arabisk 2 - Nettstudier

Vi tilbyr nettstudiet i Arabisk 2. Arabisk som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 12.600 kr