Akustisk gitarkurs - privatundervisning



Kursarrangør: Backstage Musikkskole
Sted: Sandvika
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Leif Larsensvei 9, 1338 Sandvika (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Tidspunkt avtales individuelt
Varighet: 10 uker
Pris: 2.459

Vi tilbyr undervisning i alle former for akustisk gitar, og har fokus på det DU ønsker å lære. Hos oss vil du lære akkorder/grep, du vil lære å spille rytmiske figurer, fingerspill og andre teknikker med utgangspunkt i den musikken du liker best!

Det finnes to hovedtyper akustiske gitarer: westerngitarer (stålstrenger) og klassiske gitarer. For små barn kan en nylonstrengsgitar være lettere å spille på, men begge typer har sin egen lyd og føles forskjellig å spille på. Prøv litt forskjellige gitarer og finn en som passer deg.


Klassiske gitarer:
1. På de aller billigste gitarmodellene kan det være store forskjeller i kvalitet, og det kan lønne seg å prøve gitaren før man kjøper den. Cataluña lager veldig gode gitarer i prisklassen fra 1000 til 1300kr. Skal man bruke enda litt mer penger har Alhambra en utmerket modell for nybegynnere (Alhambra 1C: kr 2290,-) som gir en helt unik lyd i sin prisklasse. Derfor er det Cataluña og Alhambra-gitarer du finner med nylon-strenger i vår instrumentbutikk, Backstage Musikk. Hvis du er ute etter noe annet skaffer vi selvfølgelig det også.

Stålstrengsgitarer:
1. Husk at når du er ute etter stålstrengsgitar er det veldig mye bra å velge mellom. Viste du at du får en Kanadisk produsert Art & Lutherie-gitar for under 4000kr? Denne er produsert på samme fabrikken som Seagull-gitarene og låter helt fantastisk. Ellers kan Taylor sin 100-serie også være verdt å nevne. Stikk innom Backstage Musikk for å prøvespille dem, men vær forberedt på at du ikke vil klare å gå uten å ta med deg en hjem.

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å spille gitar.