Kurs i økonomi og administrasjon i Bergen

Bachelor i HR og personalledelse

Vi tilbyr bachelor i HR og personalledelse. HR-rollen har blitt viktigere enn noensinne. Dette er studiet for deg som vil jobbe med planlegging og ledelse, og gjøre din bedrift enda bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 år 37.800 pr semester kr

Master i ledelse

Vi tilbyr Master i ledelse som gir deg kunnskap om hvordan du kan utøve ledelse i og av organisasjoner, i tillegg til å samspille med aktuelle interessenter i omgivelsene. Dette er en mastergrad som kvalifiserer deg til en rekke spennende jobber i både privat og offentlig sektor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 år 53.600 pr semester kr

Kontorets administrator og koordinator

Vi tilbyr kurs om kontorets administrator og koordinator. Lær smarte arbeidsmetoder, hvordan du takler krysspress og setter prioriteringer - skill mellom hva som er viktig og hva som haster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 16.995 kr

Fagskole - Effektiviserings og forbedringsledelse

Vi tilbyr fagskole om effektiviserings- og forbedringsledelse. Dagens og morgendagens utfordringer i arbeidslivet innebærer behov for nytenkning, kunnskap og kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 330 timer 800 kr

Fagbrev service og administrasjonsmedarbeider intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som service og administrasjonsmedarbeider. Service- og administrasjonsfaget er for deg som jobber med service og kontoradministrative oppgaver i privat eller offentlig sektor. Kurset gir deg teorien (vg3) som du må ha før du kan avlegge fagprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 26.08.2024 1 semester (1 kveld pr uke)26.08.2024 20900 kr

Bachelor i økonomi og administrasjon - nettstudier

Har du lyst på en fleksibel og allsidig utdanning med mange spennende muligheter etter endt utdanning? En bachelor i økonomi og administrasjon er en flerfaglig utdanning som gir innsikt i områder som administrasjon og ledelse, organisasjonsliv, finans og økonomi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 37.500 kr

Årsstudium i økonomi og administrasjon - nettstudier

Et årsstudium i økonomi og administrasjon passer for deg som vil ha en grunnleggende innføring i økonomi. Studiet gir innsikt i områder som organisasjon og ledelse, forretningsjus, markedsføring og bedriftsøkonomi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 37.500 kr

Årsstudium i økonomi, bærekraft og ledelse – nettstudium

Et årsstudium i økonomi, bærekraft og ledelse passer for deg som vil ha en grunnleggende innføring i økonomi og verdifull kunnskap om bærekraft og ledelse i bedrifter. Studiet dekker fagområder som bedriftsøkonomi, organisasjon og ledelse, etikk og bærekraft, markedsføring og digital ledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 37.500 kr

Sertifisert administrator - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert administrator som onlinekurs. Brenner du for service? Er du strukturert, grundig og liker å ha orden? Da er administrasjon et yrke for deg og vi har utdanningen som tar deg dit. Hos oss kan du studere en yrkesfaglig utdanning etter dine forutsetninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 6 - 8 uker (tilgang til kurset i... 11.500 kr

Advokatsekretær - nettbasert

Er du interessert i jus og har et øye for detaljer? Ønsker du en spennende jobb på for eksempel et advokatkontor, ved domstoler, forliksråd eller i politiet? Da er dette utdannelsen for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 79.500 kr

Arbeidslederskolen - nettbasert

Bli en god leder med denne praktisk rettede fagskolen. Dette er nettutdannelsen for deg som ønsker jobb som leder, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kunnskap innen ledelse. Få økt kompetanse innen lederens rolle, personaladministrasjon og organisasjonsutvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 46.100 kr

Butikkledelse - nettbasert m/samling i Oslo

Vi tilbyr nettbasert utdanning i butikkledelse med 3 obligatoriske samlinger i Oslo i løpet av 18 måneder. Fagskoleutdanningen Butikkledelse, gir deg grunnlag for å forstå fremtidens varehandel - Total Retail, med alle salgskanaler (også kjent som Omni-Kanal varehandel).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 79.500 kr

Bærekraftig drift - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert studie om bærekraftig drift. Bærekraftig drift er en fremoverlent utdannelse som gjør deg attraktiv for fremtidens arbeidsliv. Utdanningen gir deg innsikt i hva bærekraftig ledelse er, og hvordan du etablerer rutiner og tiltak for en mer bærekraftig drift i virksomheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24 måneder 79.500 kr

Innføring i bærekraftig handel - nettbasert

Vi tilbyr innføring i bærekraftig handel som nettbasert undervisning. Dette er et kompetansehevende kurs for deg som ønsker innsikt i hvorfor handelsbransjen bør bli mer bærekraftig, og hvordan du kan komme i gang innen egen virksomhet. Kurset vil hente ulike eksempler fra handelsnæringen i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 måneder på å ... 7.100 kr

Innføring i resepsjonsledelse - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert studie med innføring i resepsjonsledelse. Innføring i resepsjonsledelse tilbyr den kunnskapen og de verktøyene som trengs for å kunne lede en moderne hotellresepsjon på en profesjonell og gjestevennlig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 12 mnd på å gje... 15.300 kr

Innføring i resepsjonsledelse (kurs) - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert kurs med innføring i resepsjonsledelse. Få kunnskapen du trenger for å kunne lede en moderne hotellresepsjon. En gjestfri og effektiv resepsjon er alfa og omega for enhver bedrift som tar imot besøkende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 mnd på å gjen... 13.000 kr

Kontormedarbeider - nettbasert

Vi tilbyr kurs i kontormedarbeider som nettbasert studie. Vil du jobbe innen praktisk og moderne kontorarbeid? Dette nettstudiet kvalifiserer deg til nettopp dette, uavhengig av bransje og sektor. Oppdater kompetansen din på digitale arbeidsverktøy og bli ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 12 måneder på å... 31.000 kr

Ledelse, økonomistyring og markedsføringsledelse - nettbasert

Vi tilbyr kurs i ledelse, økonomistyring og markedsføringsledelse som nettbasert undervisning. Ledelse, økonomistyring og markedsføringsledelse (LØM) gir en innføring i tre sentrale fagemner en leder må beherske.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 måneder på å ... 16.600 kr

Lønns- og personalskolen - nettbasert

Dette er en praktisk rettet nettutdannelse innen lønn og personal som gjør at du kan gå rett ut i en operativ stilling etter endt utdannelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 46.100 kr

Personaladministrasjon (ledere) - nettbasert

Vi tilbyr studie om personaladministrasjon (ledere) som nettbasert undervisning. Personaladministrasjon er alle oppgavene som må gjøres og løses korrekt i tråd med regelverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 12 mnd på å gje... 7.800 kr

Praktisk økonomistyring - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert kurs om praktisk økonomistyring. Økonomistyring er en lederoppgave. En leder må kunne utføre budsjettering, regnskap og kalkulasjon. Dette kurset i økonomi gir en grunnleggende innføring i økonomisk planlegging og styring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 mnd på å gjen... 6.700 kr

Prosjektøkonomi - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert studie i prosjektøkonomi. Få kontroll på prosjektøkonomien. Emnet gir deg kunnskap om kostnadsteori, økonomisk analyse, samt de vanligste metodene for økonomisk planlegging og økonomistyring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 mnd på å gjen... 7.800 kr

Regnskapskonsulent - nettbasert

Ønsker du en praktisk rettet utdannelse innen regnskap og økonomi som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet? Nettstudiet Regnskapskonsulent gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse som gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdannelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 79.500 kr

Resepsjonsledelse - nettbasert

Resepsjonsledelse er en fagskoleutdanning for alle som ønsker å arbeide med drift og ledelse av resepsjonen i et hotell eller annen overnattingsvirksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 46.100 kr

Sirkulærøkonomi og klimaregnskap - nettbasert

Er du interessert i bærekraft og miljø, eller har behov for økt kunnskap i din bedrift? Da er dette utdannelsen for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 44.300 kr

Lønnsmedarbeider studie - nettbasert m/samlinger (deltid)

Vi tilbyr deltidsstudie i lønnsmedarbeider som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Studie gir dybdekompetanse innenfor lønnsområdet, som er etterspurt i arbeidsmarkedet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år (1 kveld pr uke) 51.400 kr

Lønnsmedarbeider studie - nettbasert m/samlinger (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudie i lønnsmedarbeider som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Studie gir dybdekompetanse innenfor lønnsområdet, som er etterspurt i arbeidsmarkedet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder (2 - 3 dager i uken) 51.400 kr

Regnskapskonsulent - nettbasert m/samlinger (heltid)

Vi tilbyr studiet i regnskapskonsulent som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. En allsidig utdanning i regnskap, lønn og økonomi. Studiet regnskapskonsulent er praktisk og direkte yrkesrettet, og tilpasset de krav som stilles til regnskapsarbeidet som utføres i små og mellomstore bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år (3 dager pr uke) 51.400 pr semester kr

Regnskapsmedarbeider - nettbasert m/samlinger (deltid)

Vi tilbyr nettbasert deltidsstudiet som regnskapsmedarbeider m/samlinger i Oslo. Studie regnskapsmedarbeider kvalifiserer for å ivareta regnskaps- og lønnsfunksjoner i små og mellomstore bedrifter i tett samarbeid med øvrige regnskaps- og økonomifunksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år (1 kveld pr uke) 51.400 kr

Regnskapsmedarbeider - nettbasert m/samlinger (heltid)

Vi tilbyr nettbasert heltidsstudiet som regnskapsmedarbeider m/samlinger i Oslo. Studie regnskapsmedarbeider kvalifiserer for å ivareta regnskaps- og lønnsfunksjoner i små og mellomstore bedrifter i tett samarbeid med øvrige regnskaps- og økonomifunksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder (3 dager i uken) 51.400 kr

Studiet HR-medarbeider - nettbasert m/samlinger (deltid)

Vi tilbyr deltidsstudiet som HR-medarbeider som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Som HR-medarbeider vil du være involvert i planlegging, anskaffelse, utvikling og disponering av menneskelige ressurser slik at virksomheten skal nå sine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år (1 kveld i uken) 51,400 kr

Studiet HR-medarbeider - nettbasert m/samlinger (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som HR-medarbeider som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Som HR-medarbeider vil du være involvert i planlegging, anskaffelse, utvikling og disponering av menneskelige ressurser slik at virksomheten skal nå sine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder (3 dager i uken) 51,400 kr

 |  1 2   |  Neste side >>