Kurs i meditasjon i Bergen

Ascension - innføringskurs

Ascension er en vakker og svært effektiv meditasjonsform. Denne helgen iholder Ishayaene helgekurs , der vi gleder oss til å lære bort fire meditasjonsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3.800 kr

Ledercoaching

Vi tilbyr coaching for ledere. Motiverende og inspirerende lederskap gir resultater. Å være leder på toppnivå kan ofte være en ensom jobb. Det stilles store krav og forventninger til prestasjon, organisering og resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Fra 1 time Fra 1.600 kr

Mindfulnesskurs - Helg

Vi tilbyr helgekurs i mindfulness. Kurset gir en god innføring i Mindfulness gjennom kombinasjon av teori og øvelser. Kurset passer for alle som ønsker mindre stress, mer ro, balanse og glede i livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3.400 kr

Mindfulnesskurs / introduksjonskurs

I løpet av 2 timer vil du få mulighet til å bli kjent med grunnleggende prinsipper i Mindfulness og hvilke fordeler det har, og samtidig få erfare enkle øvelser som kan bidra til å styrke graden av tilstedeværelse i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 600 kr

5-dagers høst retreat

Dette er en retreat med hovedfokus på innlæring av autentisk yoga og meditasjon. Det er ikke først og fremst en yoga ferie, men et intensivt forløp hvor du får mer kjennskap til deg selv gjennom å jobbe systematisk med de kraftige redskaper som yogatradisjonen byr på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager 8.800 kr

Energiens kilde - meditasjon

På kurset i Energiens kilde meditasjon lærer du meditasjonen Energiens kilde (Vishuddhi shuddhi) og dybdeavspenningen Yoga nidra. I tillegg vil det være snakk rundt bruken av meditasjon og avspenning i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld pr uke i 6 uker 1.500 kr

Indre stillhet meditasjon

Indre stillhet er en oppmerksomhetsbasert meditasjonsteknikk i 7 trinn. Det vil si at du går igjennom et forløp av 7 forskjellige psykologiske teknikker i meditasjonen. Som nybegynner vil du legge mest vekt på de første trinnene, og senere vil de siste delene av Indre Stillhet få mer vekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld pr uke i 6 uker 1.500 kr

Yoga & meditasjon - fortsettere

Vi tilbyr fortsetterkurs i yoga & meditasjon. For å være klar til fortsetterkurset, kreves at du er fortrolig med de teknikkene vi underviser i på grunnkurset. Ikke kun de fysiske øvelsene, men også pusteteknikker og de mentale teknikkene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Ask kurssenter... Bergen 12 ganger 3.000 kr
Bergen, Yogaskolen i B... Bergen 12 ganger 3.000 kr

Yoga & meditasjon grunnkurs (kveld)

Vi tilbyr grunnkurs i yoga & meditasjon som kveldskurs. Det er mange forskjellige former for yoga i dag. Vår yoga kalles for Klassisk yoga. En av de største forskjellene er at vår undervisning er kursbasert og ikke bygger på at man bare dropper inn når man har tid og mulighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Ask kurssenter... Bergen 6 uker 1.500 kr
Bergen, Yogaskolen i B... Bergen 12 uker 3.000 kr

Meditasjonkurs

Har du søvnproblemer, muskelspenninger, hodepine og er stressa? Meditasjon er et verdifullt redskap som forebygger, virker avstressende og kan løse opp både muskelspenninger og følelser. Med meditasjonkurs er en fin mulighet til å finne tilbake til din livsglede, vitalitet og velvære.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager Ta kontakt kr

Informasjonsforedrag om Transcendental Meditasjon teknikken!

TM teknikken er kvalitetssikret av over 700 forskningsundersøkelser fra over 250 Universiteter og Forskningsinstitutter i over 33 land. Denne forskningen er også publisert i over 100 uavhengige forskningsjournaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer Gratis kr

Mindfulness-retreat, "I VÆREKRAFT" Sør-Kreta

Elin Snaprud tar deg med inn i temaet som handler om "å bare være". Gjennom enkle øvelser og oppmerksomt nærvær gir vi slipp på stress og "må og burde". I Finikas-bukta får vi alt vi trenger av sjø, strender, vill natur, stier og herlige kretanske måltider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 01.06.2024 8 dager01.06.2024 Fra 12950 kr

Mindfulness Instruktør / Lærer (100 CPD poeng)

Bli sertifisert som Mindfulness Lærer (instruktør) fra NOCNA. Få en mindfulness lærer utdanning av høy kvalitet. Mindfulness er et nyttig og evidensbasert verktøy for å redusere stress, fremme helse, bruke naturen og sansene aktivt, og lære seg å være i og akseptere nuet som det er.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måned 9.500 kr

Mindfulness Practitioner - online kurs

Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til? Føler du deg “strukket” i alle retninger? Ønsker du deg mer ro, fokus og klarhet? Hvis du svarer ja til et eller flere av disse spørsmålene så er dette kurset for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 2500 kr

Lær nye strikketeknikker, tips og triks! - Online

Vi tilbyr Strikkesøstrene - Din strikkeklubb. Lær nye strikketeknikker, tips og triks! Har du strikket rett og vrangt i "hundre år" og har lyst til å lære deg andre teknikker skikkelig? Eller kanskje du gjerne vil lære deg å strikke, men vet ikke hvor du skal begynne?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 149 pr mnd kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>


Område

Kategorier