Abstrakt maleri og teknikk (helg)



Kursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Gamlebyen
Kursadresse: Arups gate 5, 0192 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
fredag kveld fra 18-21
lørdag og søndag fra 10:30 til 17:00.
Varighet: 1 helg
Pris: 3.750

Vi tilbyr malekurs i abstrakt maleri og teknikk over 1 helg. Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten.

Innhold:
Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten. Du lærer om fargens betydning for det abstrakte, hvordan farge og flate sammen skaper helhet i bildene. Dette kurset gir deg et teknisk og håndverksmessig dykk i akrylens tekniske univers.

Kurset er lagt opp som en eksperimentell prosess med en lang rekke undersøkelser både av stofflighet og farge som leder deg frem mot nye spennende er faringer og kunstneriske uttrykk. Siste dagen får du et lerret hvor du kan hente frem erfaringene du har gjort deg underveis, videreutvikle og fordype deg i de kvalitetene du har funnet underveis under veiledning fra lærer. Erfaringene er relevante og vil kunne gi helt nye kvaliteter til dine arbeider, enten du jobber figurativt eller abstrakt.

På kurset benyttes akrylmaling med tillegg av akryltekniske remedier, et stort antall tilleggsfarger og flere redskaper. Dette kurset het Utvidet akrylteknikk før og er et av våre særemnekurs.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for både de som har gått noen kurs tidligere og er et ypperlig tilleggskurs for studenter på Billedkunstutdanningen.

Nivå:
• Videregående nivå

Vis flere tilsvarende kurs: