5 dagers selvutviklingskurs



Kursarrangør: Morten Eriksen
Sted: Rondablikk Høyfjellshotell
          Oppland, Nord-Fron
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 5 dager
Pris: 7.900

På dette kurset går man inn i prosesser som kan totalt forandre livet, og de mønstre man går i. For mange er dette en helomvending i livet. Kommentaren er ofte "livet før og etter kurset".

Du får hele 8 Oneness Blessing healinger som vil hjelpe deg til å bli opplyst, fri for begrensende mønstre. Samt du lærer flere former for "behandling" som man kan bruke på seg selv eller andre i etterkant. Men det viktigste er den frigjørende prosessen du går inn i.

Kurset omhandler:

* Deeksha - Energi overføringer.
* Meditasjon og avslappingsteknikker.
* Lyd healing
* Chakra balansering
* Kreativ maling
* Frigjørende bevegelser
* Opptrening av sensitivitet
* Hjelp til å gi slipp på illusjoner.
* Bli ett med Kilden igjen.

Jeg har i mange år følt for å holde et kurs som virkelig rommer de elementer som skal til for å frisette gamle mønstre og illusjoner. Bli fri på alle plan. Du får her hjelp til å se deg selv slik du er, uten dine illusjoner og negative tanker.

Man kan oppleve under kurset sterke utrensinger. Men dette er alltid i tråd med hva du skal møte, og har valgt på et høyere plan. Det er mye jeg kunne skrevet om kurset, men det viktigste er om du føler en dragning mot det, eller ikke.

En normal dag begynner gjerne med Kundalini morgen meditasjon fra kl. 8.30, påfulgt av program utover dagen med Deeksha osv. Vi spiser alle frokost, lunsj og middag sammen. Kvelden avsluttes med valgfritt å se en spirituell film fra kl. 21.30. Jeg legger opp kursene slik at det normalt er ca. 16 - 20 deltagere.
Alle bor på kurs stedet i hytter eller rom.

Om det er lange dager, så flyter det som en drøm.