Startkurset første steget til å bli skolehund eller terapihund



Kursarrangør: Dyrebar Omsorg
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 2.999

Startkurset er det første steget på veien til å bli skolehund eller terapihund. Har du en trygg, sosial og nysgjerrig hund? Ja, da anbefaler vi deg dette kurset! Dette kurset er for deg som skal ta studiet vårt ved NMBU, men ønsker å starte treningen allerede nå.

Kursinnhold:
Ved å ta dette online kurset kan du og hunden din melde dere opp til praktisk prøve for besøkshund og jobbe under opplæring innen dyreassistert aktivitet frem til dere har gjennomført studiet på NMBU. Først da er dere klare for å gå opp til praktisk prøve for skolehund eller terapihund.

Dette kurset er identisk til besøkshundkurset men vi har lagt til annet bonusmaterialet spesielt for skolehund og terapihund. Dette kurset legger mye vekt på å styrke og utvikle relasjonen mellom hund og fører, som er et viktig grunnpilar i når dere skal jobbe innen DAI. Kurset gir også en solid innføring i hvordan du jobber helsefremmende sammen med din hund, hvilke utfordringer du kan møte på og hvordan du legger opp et besøk til ulike brukergrupper.

Innholdsrikt kurs!
I dette kurset har grunnleggerne bak Dyrebar Omsorg, Christine Olsen (doktorgrad i etologi) og Line Sandstedt (hundetrener og foreleser i dyreassisterte intervensjoner) satt sammen et kurs for deg og hunden din. Ved å følge kurset vil du lære mye om relasjon mellom hund og mennesker, hundens atferd og læring og hvordan du og din hund på best mulig måte kan ha en positiv effekt på de dere besøker.

Vi har også lagt til en del bonus materialet som:
• Terapihund Konferansen 2022
• Besøkshund Konferansen 2021
• 6 konkrete videoøvelser fra sesjoner
• 5 online små kurs
• 2 nedlastbare PDF filer
• 3 intervjuer med ekvipasjer i arbeid

Du vil også få tilgang til 12 online spørretimer! En gang i mnd arrangerer vi en online spørretime med vår instruktør slik at du kan få hjelp og svar på dine spørsmål ang trening og utføring.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er for deg som skal ta studiet vårt ved NMBU, men ønsker å starte treningen allerede nå.

Eksamen / sertifisering:
ved bestått teorikurs. Kursbeviset vil du trenge for å kunne gå opp til praktisk prøve etter at egnethetsvurderingen er godkjent.

Det er ikke bare frivillig arbeid hvis du vil bli besøkshund. Du kan også ta 850kr/timen for betalte oppdrag.